Bütçe
300 TL
Şöyle her bir mendil kapalı olanlar var ama ıslak mendil tarzı hepsi 1 paketin içinde olanlar senin dediğin gibi ağzını bir kere açıp biraz kulanınca yarısına gelmeden altta kalanlar kuruyor onu zaten kesinlikle almam yorumlarda bile bu dediğinden şikayetçi çok insan var :)

Benim dediğim de tek tek paketli olanlar zaten. Ofiste kullanıyordum 1 mendil 27" monitöre yetmiyordu.

Benimki öyle değil hocam ekranda susam gibi toz kalmış tırnağımla kazıdım zor çıktı ekran çizilecekti az kaldın açıkken bile sıkıntı çıkarmaya başladı yani biraz kuvvet uygulayıp sileceğim. Kullandığın mikrofiber bezin modelini biliyor musun?
Susam gibi toz olan şey ağızdan çıkan tükürüğün kuruması veya ekran karşısında içtiğin içeceğin damlası aslında. Böyle söylemesi hoş olmuyor ama gayet normal bir şeydir. Normal şartlarda monitör sadece tozlanır ve toz temizliği yapılır. Bahsettiğim durumlarda da gerekirse ıslak temizliği yapılır. Tırnaklamasaydınız daha iyi olurdu ama çizmediyseniz dert etmeyin. Bendeki bezin modelini hatırlamıyorum. 3M Migros'tan almıştım. Ancak ıslak gerektiğinde Sleepy'nin yüzey temizlik beziyle siliyorum. Yeni formüllü, gözenekli ama ince yapılı olan bezleri lekeleri iyi çıkarıyor. Düz dokulu bezi de olur.

Fakir LCD cleaner ile OLED CRT LCD ekranlarımı temizliyorum senelerdir 0 sıkıntı.

Gerçi CRT ekranlar için pek önemi yok, cam olduğu için camsille bile temizleyebiliyorum. OLED'de daha dikkatli olmakta fayda var.

Son düzenleme: