xrs

Uzman
Yer
Konoha
Belirli bir sonra ekran siyah oluyor ve tekrar görüntü veriyor. İlgili videoyu aşağıya ekleyeceğim. Ama bir gelişme oldu, abimin sisteme taktığımızda monitörde sıkıntı olmadı. DP kabloyla bağladık sıkıntı çıkmadı, ben aldım benim sisteme taktım sıkıntı çıktı.

Görüntü verdikten sonra 10 dakika içinde gidip gelmeye başlıyor, bazen süre artıyor azalıyor önemi yok fakat görüntü gitiğinde tekrar başlatıyorum ve düzgün şekilde yine 10 dakika kendinde çalışıyor yine bozuluyor.
Ekran kartı sıcaklığım 33 dereceyken yapıyor bunu. Denediklerim:
  • RAM'leri çıkartıp tek tek denedim,
  • Güvenli modda başlattım,
  • BIOS ekranında bekledim,
  • Ekran kartını çıkartıp taktım,
  • DDU ile tüm driverleri sildim, sorun tekrar etti.
Bu arada televizyonu bağlayınca sıkıntı olmuyor, kesintisiz takılabiliyorum. Tamamen baştan sistem dizeceğim fakat televizyon ekranı çok kötü, başım ağrıyor. Dizene kadar idare etsin istiyorum. Sorun sizce neyden kaynaklanıyor, ne yapabilirim, abimin sistemde niye sıkıntı çıkmadı, neden 10 dakika sonra başlıyor sorun? Anlamıyorum. Tamamen temiz format atmak işe yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo değiştirmeyi deneyebilirsin. Ben sorunu halen 10 dakika sonra ekranı kapat ve uyku modundan uyanma kısmında yaşıyorum. Bu yüzden bunları devre dışı bırakıp, ekran için de ekran koruyucu ayarını açtım. En azından araştırdığım kadarıyla monitör kaynaklı sorunum. Yeni bir monitör alma planım var, şimdilik çok borç biriktiğinden bekletiyorum.

Kablo değiştirmeyi deneyebilirsin. Ben sorunu halen 10 dakika sonra ekranı kapat ve uyku modundan uyanma kısmında yaşıyorum. Bu yüzden bunları devre dışı bırakıp, ekran için de ekran koruyucu ayarını açtım. En azından araştırdığım kadarıyla monitör kaynaklı sorunum. Yeni bir monitör alma planım var, şimdilik çok borç biriktiğinden bekletiyorum.

Saatler sonra yazan tek kişi sensin, teşekkür ederim fikrini paylaştığın için. Uzatma kablosunu başka prize taktım şu an sorun yok gibi gözüküyor. Denemiştim başka prize takmayı fakat şu an iyice uzaktaki bir prize taktım. DP ile denedim aynıydı, HDMI aldım yeni, onda da aynıydı. Sorun yine başlarsa belirtirim fakat 50 kere başlamıştı şu ana kadar.

Saatler sonra yazan tek kişi sensin, teşekkür ederim fikrini paylaştığın için. Uzatma kablosunu başka prize taktım şu an sorun yok gibi gözüküyor. Denemiştim başka prize takmayı fakat şu an iyice uzaktaki bir prize taktım. DP ile denedim aynıydı, HDMI aldım yeni, onda da aynıydı. Sorun yine başlarsa belirtirim fakat 50 kere başlamıştı şu ana kadar.
Şimdi bir kere gitti. Kaliteli bir uzatma kablosu alacağım, büyük ihtimal tamamen düzelecek.

Son düzenleme: