xrs

Uzman
Yer
Konoha
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum o yüzden video koyacağım. Bilgisayarı açtıktan ortalama 10 dakika sonra başlıyor. Ondan öncesinde hiçbir sıkıntı yok, başlayınca bir anda başlıyor ve durmuyor. Kapatıp açınca da sıkıntı kesiliyor yine 10 dakika içerisinde başlıyor. HDMI aldım ve yenisiyle değiştirdim, yine aynı problem oluyor. Nasıl çözebilirim? En ufak fikirleriniz bile çok önemli, aklınızdan geçeni yazın deneyeyim. Evde başka bilgisayar var, onda akşam deneyeceğim abimle. Monitörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü HDMI kablosunu çektiğimde gelen "Sinyal yok!" yazısında bir problem olmuyor.

Streamable adlı güvenilir siteye yükledim videoyu, eğer yasaksa YouTube liste dışı yükleyeceğim.

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyeceğim akşam. Bilgisayarı güvenli modda başlattım aynı sorunu yaşadım. Yazılımsal olmadığını anlamış olduk sanırsam.

Açıkçası yazılımsal olmadığını biliyordum. Açtıktan 10 dk sonra bunu yapıyorsa ben ekran kartından şüpheleniyorum. Belli bir sıcaklık derecesine geldiğinde mi artık ya da başka bir şeyden mi dalgalanma yapıyor.

Açıkçası yazılımsal olmadığını biliyordum. Açtıktan 10 dk sonra bunu yapıyorsa ben ekran kartından şüpheleniyorum. Belli bir sıcaklık derecesine geldiğinde mi artık ya da başka bir şeyden mi dalgalanma yapıyor.
Sıcaklık demişken baktım 40 derece. garip yani bi anda başladı falan.
Sorun ekran kartından gibi. Kasayı televizyona bağlayıp deneyin.
Mantıklı, deneyeceğim hemen.

Televizyonu taktım problem düzeldi. Yeni bilgisayar + monitör şart olmuş anlaşılan. 1660s + r5 3500x + 144hz bir oyuncu için eskidi zaten. Çalışıp yenisini alacağız artık.

Son düzenleme:
Sıcaklık demişken baktım 40 derece. Garip yani bir anda başladı falan.

Mantıklı, deneyeceğim hemen.

Televizyonu taktım problem düzeldi. Yeni bilgisayar + monitör şart olmuş anlaşılan. 1660S + R5 3500X + 144Hz bir oyuncu için eskidi zaten. Çalışıp yenisini alacağız artık.

Televizyonda aynı sorun olmadı mı? Monitörü de deneme şansınız var mı saçma bir durum çünkü ya da monitörünüzde farklı bir giriş varsa DP ya da VGA gibi onları da dener misiniz?

Televizyonda aynı sorun olmadı mı? Monitörü de deneme şansınız var mı saçma bir durum çünkü ya da monitörünüzde farklı bir giriş varsa DP ya da VGA gibi onları da dener misiniz?
Tam olarak şöyle yaptım. Önce Monitörde biraz takıldım bir anda siyah ekran verip durmaya başladı sonradan monitörü fişten çekip televizyonu bağladım siyah ekran düzeldi. DP ile deneyeceğim akşam, moralim baya bozuldu. Dün video izlerken durup dururken siyah ekran yemeye başlamam vs çok garip. Monitör eskidiğinden de olabilir, bilmiyorum ama eskise bile böyle mi eskir anlayamadım. Teşekkür ederim yardımların için, akşam bakacağım; haber ederim. Tekrar teşekkürler.