MotionBlurry

Uzman
Herkese iyi sosyaller. Masam dar gelmeye başladı ve üstünü boşaltırken bir yandan da monitör için de monitör standı almak fena olmaz diye düşündüm. Çünkü hem otururken rahat bir biçimde oturmak istiyorum hem de masamda genişlik olmasını istiyorum.

Bunun için North Bayou F80 düşündüm. Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum:

https://www.akakce.com/monitor-stan...-tek-kollu-amortisorlu-fiyati,1225364684.html

Bir de bunun yanında zamanında kablosuz klavye ve kulaklık aldığım için güzel bir de kablosuz mouse almak istiyorum. Bütçe olarak fırlamak istemiyorum. Zaten F80 1.000-11.00 bandında. Bu yüzden mouse ise en fazla 2.000 TL civarı olur diye düşündüm. Genel olarak Counter-Strike 2 ve Minecraft oynuyorum. Bir arkadaşımda A9 vardı ama sanırım ya Plus olanı ya da Pro olanına sahipti ve bana da hala öneriyor. Sizlerin de önerilerinizi bekliyorum.

NB F80 çek geç.
Mouse için tutuş şeklin-el uzunluğun ve referans almak adına kullandığın modeli söylersen ona göre ilerleyebiliriz.

NB gayet iyidir, ayrıyeten şu an fiyatı NB üstünde olsa da bu kol yer yer indirime giriyor 800-900 bandına iniyor o yüzden aceleniz yoksa indirim yakalamaya çalışabilirsiniz.

Hocam acelem yok ama genel olarak herkes NB önerdiği için de kararsız kaldım.

NB F80 çek geç.
Mouse için tutuş şeklin-el uzunluğun ve referans almak adına kullandığın modeli söylersen ona göre ilerleyebiliriz.

Ellerim biraz büyük ancak tutuş şeklimi bilmiyorum. Görebileceğim bir site vb. bir yer var mı?

Ellerim biraz büyük ancak tutuş şeklimi bilmiyorum. Görebileceğim bir site vb. bir yer var mı?
Palm-Claw-Fingertip-Grip.webp

Genel olarak önerilir, ben hem tipini sevmediğimden hem de daha ucuz bir alternatif aradığımdan iki kollu NB 2200-2300 iken Voltix olandan 1850'ye aldım. O yüzden öneriyorum yani, kullanıp beğendiğimden 😂 Yoksa NB kesinlikle alınır bir ürün, benim attığım ise daha ucuz bir alternatif denebilir. Zaten şuandaki fiyatı ile kesinlikle alınmaz, 1000TL altına inmezse doğrudan NB al geç.