Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Her birine tahmini ne kadar bütçe ayırdınız? Mouse tutuş şekliniz ve klavye boyut tercihiniz nedir? Ayrıca ne için kullanacaksınız?
Açıkçası şu anda kafamda tam olarak bir bütçe yok, kulaklık olarak HyperX Cloud III almayı düşünüyorum, benim için yeterli ve tatlı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Mouse tutuş şeklim bilekten oynuyorum, klavye boyut tercihim sanırım 80% yeterli olur, o kadar büyük klavyeye gerek yok.Her birine tahmini ne kadar bütçe ayırdınız? Mouse tutuş şekliniz ve klavye boyut tercihiniz nedir? Ayrıca ne için kullanacaksınız?
Normal oyun bilgisayarı için.
- Makaleler
- 1
Açıkçası şu anda kafamda tam olarak bir bütçe yok, kulaklık olarak HyperX Cloud III almayı düşünüyorum, benim için yeterli ve tatlı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Mouse tutuş şeklim bilekten oynuyorum, klavye boyut tercihim sanırım 80% yeterli olur, o kadar büyük klavyeye gerek yok.
Normal oyun bilgisayarı için.
Aralarından hangisi?
Sanırım buradan PALM - CLAW arası, bazen elim yukarıda kaldığı oluyor istemsiz bir şekilde, ama FINGERTIP değil kesinlikle.
- Makaleler
- 1
Sanırım buradan PALM - CLAW arası, bazen elim yukarıda kaldığı oluyor istemsiz bir şekilde ama FINGERTIP değil kesinlikle.
Cloud III istediğinize bağlı olarak kafamda kurduğum bütçeyle önerilerimi yapacağım.
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Bunlar arasında JET75 ve ER21 Pro modellerini kullanıyorum mükemmel modeller çok memnunum. Onun dışında başka bir sorunuz olursa yanıtlarım. @michaelscofield hocamıda konuya davet ediyorum.
Tekrardan selamlar, söylediklerinize baktım ama sadece monitör konusunda emin olamadım, monitör konusunu biraz daha konuşabilir miyiz? 27" olması evet benim için ideal yalnız sanırım bu 2K değil.Cloud III istediğinize bağlı olarak kafamda kurduğum bütçeyle önerilerimi yapacağım.
![]()
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
Bunlar arasında JET75 ve ER21 Pro modellerini kullanıyorum mükemmel modeller çok memnunum. Onun dışında başka bir sorunuz olursa yanıtlarım. @michaelscofield hocamıda konuya davet ediyorum.
- Makaleler
- 1
2K isterseniz biraz daha çıkmak lazım. Minimum G2721P almanızı öneririm. Tabii bütçe değişirse başka.Tekrardan selamlar, söylediklerinize baktım ama sadece monitör konusunda emin olamadım, monitör konusunu biraz daha konuşabilir miyiz? 27" olması evet benim için ideal yalnız sanırım bu 2K değil.
Yani dürüst olmak gerekirse hikayeli oyun oynar mıyım pek bilmiyorum, genel olarak Valorant tarzı oyunlar oynarım diye düşünüyorum ama 27" almam benim için daha iyi olur, 200hz normal benim gibi bir kullanıcı için sorun yaratır mı?2K isterseniz biraz daha çıkmak lazım. Minimum G2721P almanızı öneririm. Tabii bütçe değişirse başka.
- Makaleler
- 1
Hayır yaratmaz.Yani dürüst olmak gerekirse hikayeli oyun oynar mıyım pek bilmiyorum, genel olarak Valorant tarzı oyunlar oynarım diye düşünüyorum ama 27" almam benim için daha iyi olur, 200hz normal benim gibi bir kullanıcı için sorun yaratır mı?