İki saattir gülerek konuyu okuyorum ve videoları izliyorum
Eğlencesine dava açarım buna ben Recep Bey'în yerinde olsam. @Recep Baltaş
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Açacağım demişti. Ama ne oldu bilmiyorum.İki saattir gülerek konuyu okuyorum ve videoları izliyorumEğlencesine dava açarım buna ben Recep Bey'în yerinde olsam. @Recep Baltaş
Avukatımla bir araya gelemedik. Baya yoğun. Birine daha dava açılacak falan.
Aç davayı abi eğer davayı kazanırsak bunun şerefine klan savaşı başlatacağım.Avukatımla bir araya gelemedik. Baya yoğun. Birine daha dava açılacak falan.
Bilgisayardan kalkıp tuvalete gitmen gereken konular var gibi.
Adam tuvaletini monitöre yapmış ne lavabosu kardeş.Bilgisayardan kalkıp tuvalete gitmen gereken konular var gibi.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Olayı bir ben mi anlamadım?
Ne zaman hangi konuda küfür etti?Bu spastiği zorla ne zaman akıl hastanesine sokacaklar? Bir de Recep Baltaş'a küfür etmişti. Umarım dava açar.
Konuyu düzgün okuyun diyeceğim ama değmez, haklısınız. Arkadaş TeknoSeyir'in onun BIOS'unu hacklediğini söylüyor ancak attığı kanıtlar BIOS yazılımındaki SSD tanımlamaları gibi şeyler. Sanırsam videolarda ediyor, TeknoSeyir'e de ediyordu.
Evet.Konuyu düzgün okuyun diyeceğim ama değmez, haklısınız. Arkadaş TeknoSeyir'in onun BIOS'unu hacklediğini söylüyor ancak attığı kanıtlar BIOS yazılımındaki SSD tanımlamaları gibi şeyler. Sanırsam videolarda ediyor, TeknoSeyir'e de ediyordu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-