R ratak4235 14 Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 486 Çözümler 11 Beğeniler 125 19 Kasım 2024 #1 Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu?
Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu?
Çözüm 8 8 8898 19 Kasım 2024 ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın, görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin.
ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın, görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin.
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 19 Kasım 2024 #2 ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın, görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin. Artı 0 Eksi Çözüm
ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın, görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. ratak4235 dedi: Monitöre overclock nasıl yapılır? 75 Hz monitörüm var ve 90 Hz yapacağım ayrıca monitörü laptopa bağlayıp kullanıyorum laptopa bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin.
KS KS R ratak4235 14 Yetkin Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 486 Çözümler 11 Beğeniler 125 19 Kasım 2024 #3 8898 dedi: CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Laptop ekran 144 Hz. CRU nedir? 8898 dedi: CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... 75'ten 80 yaptım ve şu an monitör gitti input not supported yazdı biraz sonra geri geldi. Bende 76 denedim oldu. 77 olmadı yine aynı hatayı verdi. Anca 1 Hz yükseltebildim yine de teşekkürler! Son düzenleme: 19 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
8898 dedi: CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... Laptop ekran 144 Hz. CRU nedir? 8898 dedi: CRU ile tek tek Hz sayısını arttırın görüntü gittiği yerde monitörün desteklediği maksimum o yenileme hızıdır. İkisinin ortak maksimum yenileme hızı kaç destekliyorsa onu seçin. Genişletmek için tıkla... 75'ten 80 yaptım ve şu an monitör gitti input not supported yazdı biraz sonra geri geldi. Bende 76 denedim oldu. 77 olmadı yine aynı hatayı verdi. Anca 1 Hz yükseltebildim yine de teşekkürler!