Merhaba. Monitörümde ışık sızması var. İnternette araştırırken bir Şikayetvar konusuna denk geldim. Adamda da aynı model var ve şikayetler tamamen aynı benimle. Işık sızması yeri bile aynısı. O kadar benzer ki o da Vatan'dan almış ve neredeyse aynı tarihte almışız
Yetkili servisten ise olumsuz dönüş almış. Ayrıca o adamın da yazıldığı gibi bende de başlarda çok belli değildi sonradan iyice belli olmaya başladı. Kronik bir sorun mu düşünmeye başladım. Sizce ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Yani hocam marka kendi markanmış gibi savunmana gerek yok, 3 tane TUF monitör kullandım 2017'den beri, 3 monitörde de ayrı ayrı sorular oldu. Ha belki benim şanssızlığımdır diyeceğim ama 3 monitörde de denk gelmesi garip.
Fark ettiysen TUF serisi diyorum özellikle, ASUS'un diğer monitörlerinde bu kadar kalite problemleri olmuyor.
Yani hocam marka kendi markanmış gibi savunmana gerek yok, 3 tane TUF monitör kullandım 2017'den beri, 3 monitörde de ayrı ayrı sorular oldu. Ha belki benim şanssızlığımdır diyeceğim ama 3 monitörde de denk gelmesi garip.
Fark ettiysen TUF serisi diyorum özellikle, ASUS'un diğer monitörlerinde bu kadar kalite problemleri olmuyor.
Monitörün kalitesini markası ya da serisi belirlemiyor. TUF serisinde de kaliteli panel kullanan modeller mevcut.
- Makaleler
- 50
Şahsi yaşamış olduğunuz sorunlar, markayı veya modeli bütünüyle kötüleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Ayrıca seninle aynı fikirde olmayan her insana karşı böyle üslup mu kullanıyorsun? ASUS ne benim babamın oğlunun markası, ne de sizin yaşadığınız problem benim umurumda. Yanlış bir bilgi paylaştınız ve ben de bunu düzelttim. ASUS TUF ile alakalı bir problem yok, şanssızlığınızı markaya mal etmeyin.Yani hocam marka kendi markanmış gibi savunmana gerek yok, 3 tane TUF monitör kullandım 2017'den beri, 3 monitörde de ayrı ayrı sorular oldu. Ha belki benim şanssızlığımdır diyeceğim ama 3 monitörde de denk gelmesi garip.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Şahsi yaşamış olduğunuz sorunlar, markayı veya modeli bütünüyle kötüleyebileceğiniz anlamına gelmiyor. Ayrıca seninle aynı fikirde olmayan her insana karşı böyle üslup mu kullanıyorsun? ASUS ne benim babamın oğlunun markası, ne de sizin yaşadığınız problem benim umurumda. Yanlış bir bilgi paylaştınız ve ben de bunu düzelttim. ASUS TUF ile alakalı bir problem yok, şanssızlığınızı markaya mal etmeyin.
Ben sadece yaşadığımı yazdım, kimseye bir şeyi kanıtlama ya da inandırma derdim yok. Şanssızlık diyelim geçelim, herkes kendi deneyiminden sorumlu sonuçta.
Tabii ki farklı fikirlerde olabiliriz, buna hiçbir itirazım yok. Ama ben kendi yaşadığım durumu paylaştığımda “senin yaşadığın problem umurumda değil, sen yanlış bilgi paylaştın ben de düzelttim” şeklinde yaklaşınca, bu artık fikir alışverişi değil, tek taraflı bir savunmaya dönüşüyor. O zaman burada bir şey tartışmanın veya deneyim paylaşmanın da anlamı kalmıyor.
Sonuçta kimse markaların avukatı değil; hepimiz kullanıcıyız ve başımıza geleni paylaşmak kadar doğal bir şey yok. Benim deneyimim kötü geçmiş olabilir, seninki iyi geçmiş olabilir bu kadar basit bir fark yüzünden bu kadar sert bir üsluba gerek yoktu.
Benim yazdıklarım seni rahatsız ettiyse kusura bakma, niyetim kimseyle tartışmak değil. Sadece kendi yaşadığımı söyledim. Ama birinin deneyimini doğrudan “yanlış” ilan etmek yerine “benimki farklıydı” demek çok daha yapıcı olurdu bence.
- Makaleler
- 50
Aşağıdaki mesajı ben yazmadım, sen yazdın.Ben sadece yaşadığımı yazdım, kimseye bir şeyi kanıtlama ya da inandırma derdim yok. Şanssızlık diyelim geçelim, herkes kendi deneyiminden sorumlu sonuçta.
Tabii ki farklı fikirlerde olabiliriz, buna hiçbir itirazım yok. Ama ben kendi yaşadığım durumu paylaştığımda “senin yaşadığın problem umurumda değil, sen yanlış bilgi paylaştın ben de düzelttim” şeklinde yaklaşınca, bu artık fikir alışverişi değil, tek taraflı bir savunmaya dönüşüyor.
Ayrıca bu mesajından sonra "umurumda değil" dedim sana. Öncelikli olarak senin yaşamış olduğun probleme "umurumda değil" demedim yani. Mesajları dikkatli okursanız sevinirim.Yani hocam marka kendi markanmış gibi savunmana gerek yok.
Ayrıca "Olayın ASUS TUF ile alakası yok..." mesajımdan sonra bana gelip bu mesajı yazarsan kusura bakma ama suçlu sen oluyorsun.
Her neyse, yaşadığın şanssızlık için üzgünüm lakin olayın önceki mesajımda da dediğim gibi ASUS TUF ile alakası yok.