@2254 hocam heyecan verici bir olay. Bahsedildiği fiyata çıksın, bizde de bariz bir fiyat farkı koymasınlar ( ki monitör piyasalarında hep kurla çarpıldıktan sonrakiyle aynı fiyat oluyor açıkçası ) muhtemelen risk alıp ürünü alırım. Son dönemde monitör bakma işine baya ara vermiştim taa ki siz beni etiketleyene kadar. Şimdi gene bakmaya devam etmeyeceğim ama bu ürün gelir gelmez beni gene etiketlerseniz sevinirim benim gözümden kaçarsa :D

@2254 hocam heyecan verici bir olay. Bahsedildiği fiyata çıksın, bizde de bariz bir fiyat farkı koymasınlar ( ki monitör piyasalarında hep kurla çarpıldıktan sonrakiyle aynı fiyat oluyor açıkçası ) muhtemelen risk alıp ürünü alırım. Son dönemde monitör bakma işine bayağı ara vermiştim ta ki siz beni etiketleyene kadar. Şimdi gene bakmaya devam etmeyeceğim ama bu ürün gelir gelmez beni gene etiketlerseniz sevinirim benim gözümden kaçarsa :D

Monitör TR de satışa çıkarsa etiketlerim.

Monitör TR de satışa çıkarsa etiketlerim.
Hocam bu model indirime girmiş, hatrı sayılır farkla olması da güzel. Sizce beklenmeli mi konuştuğumuz ürünler için yoksa bu da denenir mi ?

@2254 hocam tekrardan sizleri etiketliyorum, rahatsız etmiyorumdur umarım. Fikriniz değerli. Çünkü bugün alacağım galiba, daha fazla beklemek istiyor muyum bilmiyorum. Bahsettiğimiz monitörlerin 32" leri çıkmış ama 27" leri için bir bilgi göremedim. Bu gelecek olanda şuan ülkemizde 65K'dan aşağı olmayacaktır, o fiyatlara da çıkamam. O yüzden sizce bunu almalı mıyım ?

Pardon zaten 27" testi yapılmıştı, ben redditte 32" ler için baya bir konu gördüm, 27" ler daha çıkmamış galiba tam da anlayamadım.

Son düzenleme: