Hasantks

Uzman
Merhaba,

Kardeşim monitörü silerken ekranı bu şekilde çatlatmış. Artık bastırırken mi oldu yoksa su falan mı kaçtı onu bilmiyorum.
Monitörü nasıl tamir edebilirim? Kendim açıp baksam yapabilir miyim, yoksa tamirciye götürsem ne kadar ücret alır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• image-1767269438074.webp
    image-1767269438074.webp
    5,8 MB · Görüntüleme: 177
  • IMG_20260101_152946.webp
    IMG_20260101_152946.webp
    6 MB · Görüntüleme: 175
Panel monitörün ana parçası zaten. Maliyeti yeni monitör almaya yakın olur. Çok geçmiş olsun kendiniz herhangi bir işlem yapamazsınız. Ayrıca silmeyle olacak bir görüntüye benzemiyor yumruk atılmışa benziyor çünkü silmeyle olsaydı çatlaklar oluşurdu alanda ciddi bir kuvvet sonucu hasar var ve yanlarda da çatlamalar bu da yumruk veya bir nesneyle vurulmuş demek.

Yeni monitör almak dışında yapılabilecek bir şey yok maalesef.

Çok mu bastırdı silerken geçmiş olsun. Bu tür cihazları su ile silmeyin. Özel temizleme solüsyonları oluyor mikro fiber silip kurulayın .

Çok mu bastırdı silerken geçmiş olsun. Bu tür cihazları su ile silmeyin. Özel temizleme solüsyonları oluyor mikro fiber silip kurulayın.

Ben normalde öyle silerim de işte çocuk bilemiyor.

Hocam bu yumruk sonucu olmuş gibi ama neyse. Kendiniz yapabileceğiniz bir şey değil. Servise gönderin.

Bir daha bir sorayım, bakayım nasıl yapmış. 😄