Monitörler vakumlu olmadığı için evet, mümkün. Hava akış kanalları ve panelin olduğu taraflardan girebilirler.

Örnek:

Ve evet, o maalesef sinek.

Öldürürseniz evet, ben maalesef çıkarmaya çalışırken öldürdüm. :D Ölüsünü çıkarmaya saatlerce uğraştım. En sonunda ekrana yumruk atıp kökten kurtuldum ve yeni ekran almak zorunda kaldım. :D Cihazı kapatın ve birkaç saat bekleyin. Isıya geldiyse kendi kendine gidebilir. O kadar ince boşluğa bile sığabiliyorlar.

Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölmesi dışında en kötü ne yapabilir ki?

Ölürse ayrı bir uğraştırır, onu çıkarayım derken etrafa mikrop falan yayabilir. Sinek de olsa boş yere ölmesin diyebilirsin. Sineğin ölmesini umursamayınca, daha üst konumdakilerin insanların ölmesini umursamaması normalleşir. Veya tabii ki sinek kadar değeri olmayan insanlar ölsün bana ne eğitilemiyorlar, toplumun ortalama zekasınıda düşürüp, hedef kitleye sunulan 'ideal' içeriğide düşürüyolar diyebilirsin. Dalga geçiyorum hocam bir şey olmaz, çıkaramazsanız garantiye gönderin, hallederler.

Sanırım ölmüş, ekrandan dokunduğumda tepki vermiyor. Ulan durduk yere ölmeyi nasıl başardın, kendisi dert ama ölüsü ayrı Bir dert.