Detaylar
Kim cevapladı?II. inSTUnBULL 15
Uzman
Öldürürseniz evet, ben maalesef çıkarmaya çalışırken öldürdüm.Ölüsünü çıkarmaya saatlerce uğraştım. En sonunda ekrana yumruk atıp kökten kurtuldum ve yeni ekran almak zorunda kaldım.
Cihazı kapatın ve birkaç saat bekleyin. Isıya geldiyse kendi kendine gidebilir. O kadar ince boşluğa bile sığabiliyorlar.
Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Benim hatam, ekranın içinde ezmek idi. Bence denenebilecek en iyi çözüm, kendisinin gitmesini beklemek.Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.
5
5124
Ziyaretçi
Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.
Ne olur ne olmaz, cihazınızı en yakın bilgisayarcıya götürmenizde fayda var. En azından cihazı açıp alabilir.
II. inSTUnBULL 15
Uzman
Garantisi var, olabilecek en kötü durumlarda o hakkımı kullanırım.Ne olur ne olmaz, cihazınızı en yakın bilgisayarcıya götürmenizde fayda var. En azından cihazı açıp alabilir.
II. inSTUnBULL 15
Uzman
Ölmesi dışında en kötü ne yapabilir ki?
Ölürse ayrı bir uğraştırır, onu çıkarayım derken etrafa mikrop falan yayabilir. Sinek de olsa boş yere ölmesin diyebilirsin. Sineğin ölmesini umursamayınca, daha üst konumdakilerin insanların ölmesini umursamaması normalleşir. Veya tabii ki sinek kadar değeri olmayan insanlar ölsün bana ne eğitilemiyorlar, toplumun ortalama zekasınıda düşürüp, hedef kitleye sunulan 'ideal' içeriğide düşürüyolar diyebilirsin. Dalga geçiyorum hocam bir şey olmaz, çıkaramazsanız garantiye gönderin, hallederler.
II. inSTUnBULL 15
Uzman
Sanırım ölmüş, ekrandan dokunduğumda tepki vermiyor. Ulan durduk yere ölmeyi nasıl başardın, kendisi dert ama ölüsü ayrı Bir dert.
Yeni konular
-
-
Samsung Odyssey G6 hoparlörlerinden ses gelmeme sorunu
- II. inSTUnBULL
-
-
-
-
-
Akbank ATM'si parayı yuttu, ne yapılabilir?
- Taylan Dinler
-
-
-