Monitörün içine sinek girmesi mümkün müdür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan II. inSTUnBULL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
Monitörler vakumlu olmadığı için evet, mümkün. Hava akış kanalları ve panelin olduğu taraflardan girebilirler.

Örnek:

Ve evet, o maalesef sinek.

Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geceye kadar kapalı tutacağım. Çıkar mı bilmiyorum ama zaten yaygın bir şey olmadığı için yapılabilecek ezbere bir çözüm de yok.

Ne olur ne olmaz, cihazınızı en yakın bilgisayarcıya götürmenizde fayda var. En azından cihazı açıp alabilir.

Ölmesi dışında en kötü ne yapabilir ki?

Ölürse ayrı bir uğraştırır, onu çıkarayım derken etrafa mikrop falan yayabilir. Sinek de olsa boş yere ölmesin diyebilirsin. Sineğin ölmesini umursamayınca, daha üst konumdakilerin insanların ölmesini umursamaması normalleşir. Veya tabii ki sinek kadar değeri olmayan insanlar ölsün bana ne eğitilemiyorlar, toplumun ortalama zekasınıda düşürüp, hedef kitleye sunulan 'ideal' içeriğide düşürüyolar diyebilirsin. Dalga geçiyorum hocam bir şey olmaz, çıkaramazsanız garantiye gönderin, hallederler.

Sanırım ölmüş, ekrandan dokunduğumda tepki vermiyor. Ulan durduk yere ölmeyi nasıl başardın, kendisi dert ama ölüsü ayrı Bir dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…