Modeline göre değişiyor bu durum. Ne hikmetse bazı modellerinde sıkıntı çıkabildiği için Monster "çöp" ilan ediliyor ama birden fazla defa anakartı yanan Lenovo LOQ'lara, bazı sensörleri fabrikasyon hatalı HP Victus'lara insanlar laf etmiyor. Çöp ilan edilmiyorlar.

İlginç gerçekten...

Kim çöp ilan etmedi Victus ve loqları? Forumlarda aktif gezen biriyseniz bu cihazların artık hiç önerilmediği görmüşsünüzdür. Her yerde tepki var bu markalara. Monster'ın çoğu modeli çöp iyi sayılabileceklerde kazık fiyattan satılıyor bu yüzden Monster önerilmiyor en doğrusu da bu.

Kanıt sunun o halde? Özellikle de RTX50 kartlarını barındıran modeller hakkında kanıt bekliyorum.

Ciddi olamazsın bunu söylerken? En basitinden RTX5060'lı en uygun model Casper Excalibur, daha sonra da Monster geliyor. Arada bir iki tane MSI - ASUS - Erazer var sadece.

Ee demek ki dediğin gibi "kazık" bir fiyat söz konusu değilmiş. Tabii gidip de Monster'ın 5060'lı modelinin MSI'ın 3050'li modeli ile aynı fiyatta satılmasını bekliyorsan burada sorun markada değil.

Kanıt sunun o halde? Özellikle de RTX50 kartlarını barındıran modeller hakkında kanıt bekliyorum.

Ciddi olamazsın bunu söylerken? En basitinden RTX5060'lı en uygun model Casper Excalibur, daha sonra da Monster geliyor. Arada bir iki tane MSI - ASUS - Erazer var sadece.

Ee demek ki dediğin gibi "kazık" bir fiyat söz konusu değilmiş. Tabii gidip de Monster'ın 5060'lı modelinin MSI'ın 3050'li modeli ile aynı fiyatta satılmasını bekliyorsan burada sorun markada değil.

Bu ülkede nedense, özellikle Monster'a karşı inanılmaz bir ön yargı var. Hadi kullanırsın, memnun kalmazsın, o başka. Ben de yaklaşık 6 aydır Tulpar kullanıyorum, şu ana kadar (Fan sesi dışında) hiçbir sorun da yaşamadım. Birçok kişi bana hep "1-2 sene geçsin, sen o zaman gör." diyor. O derece bir nefretten bahsediyorum. Sanıyorlar ki, markanın tüm modelleri sorunlu.

• Sağ olun hocam yorum için, yukarıda da belirttiğim gibi çok fazla teknik detaylara girip okuyanı boğmak istemedim. Detay verirsem yazı uzun olacaktı bu sefer de birçok kişi maalesef okumayıp konuyu terk edecekti.

Kısmen haklısın ama Monster kullanan çok insan var, sen eklemekten çekinme okunur yine. Ben şu an okurdum mesela onlar olsa, kullanmıyorum artık ama emek var sonuç itibarıyla. @Ritmic

Arkadaşlar, arkadaşımız emek vermiş inceleme yayınlamış. Lütfen tartışma haline gelmesin inceleme konusu, rica ediyorum sizlerden.

Bu ülkede nedense, özellikle Monster'a karşı inanılmaz bir ön yargı var. Hadi kullanırsın, memnun kalmazsın, o başka. Ben de yaklaşık 6 aydır Tulpar kullanıyorum, şu ana kadar (Fan sesi dışında) hiçbir sorun da yaşamadım. Birçok kişi bana hep "1-2 sene geçsin, sen o zaman gör." diyor. O derece bir nefretten bahsediyorum. Sanıyorlar ki, markanın tüm modelleri sorunlu.

Aynen öyle, adam kullanmamış etmemiş. Ama sorsan Şikayetvar'ı baz alıp Monster'a "Çöp" diyor rahatlıkla. Diğer markalara neredeyse toz kondurulmuyor ama... İş kendi markana gelince en ufak şey eksi olarak yazılıyor, her yerde kıyametler kopartılıyor. En basitinden şu servis hizmetini verecek Türkiye'de başka bir marka daha yok! Taksit - hata çıktığında değişim vesaire adamlar daha n'apsın?

Adam kazık fiyat diyor ama 5060'lı modellerin fiyatlarından bi'haber :D.

Aynı kasayı Erazer kullanınca "Ooo Alman malı!" ama Monster kullanınca "Ay bu sorunludur şimdi, uzak durun almayın!" oluyor.

Diyorum ya bu forumda yerli markalara karşı inanılmaz bir nefret var, kim aşıladı bilemem artık. Bu arada Monster'ın bazı parçalarının yurt dışından geldiğini biliyorum. Ama bunu yapan sadece Monster değil, AB merkezli bazı markalar da yapıyor.

Aynen öyle, adam kullanmamış etmemiş. Ama sorsan Şikayetvar'ı baz alıp Monster'a "Çöp" diyor rahatlıkla. Diğer markalara neredeyse toz kondurulmuyor ama... İş kendi markana gelince en ufak şey eksi olarak yazılıyor, her yerde kıyametler kopartılıyor. En basitinden şu servis hizmetini verecek Türkiye'de başka bir marka daha yok! Taksit - hata çıktığında değişim vesaire adamlar daha n'apsın?

Aynı kasayı Erazer kullanınca "Ooo Alman malı!" ama Monster kullanınca "Ay bu sorunludur şimdi, uzak durun almayın!" oluyor.

Diyorum ya bu forumda yerli markalara karşı inanılmaz bir nefret var, kim aşıladı bilemem artık. Bu arada Monster'ın bazı parçalarının yurt dışından geldiğini biliyorum. Ama bunu yapan sadece Monster değil, AB merkezli bazı markalar da yapıyor.

Sonuçta teknolojik bir alet bu. Bozulmama gibi bir imkanı zaten yok. Isınma olsun, donma olsun, tuşlarının çalışmaması olsun, bunlar illa ki yaşanıyor. Fakat kendileri sorun yaşıyor diye, istiyorlar ki kimse kullanmasın. Eğer sorun yaşıyorsan, bir daha o markayı kullanmazsın, olur biter. (Genel olarak söylüyorum.)

Laptop piyasasından bihaber olduğun o kadar belli ki.

En ucuz 5060 Monster.
1753269855283.webp

Özellikle işlemcisi ve genel olarak Monster olan cihazdan çok daha iyi olan cihazlar:

https://www.epey.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5060-c1.html bir de bu model vardı 65K fakat şu an stoku yok en kısa zamanda gelecektir.

En ucuz 5050 Monster:
1753270077961.webp

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x5050-16-gaming-laptop-fiyati,1085339798.html Çok daha iyi performanslı ve 10K daha ucuz olan cihaz.

En ucuz 5070 Monster:
1753270125193.webp

Daha ucuz ve çok daha iyi olan cihazlar.

Monster'ın 5070 Ti cihazı yok.

En ucuz 5080 Monster:
1753270236576.webp

Çok daha ucuza bulunuyor farklı marka.

En ucuz 5090 Monster:
1753270331004.webp

Çok daha ucuza:

Kazık fiyatları gördün mü fanboy kardeşim? Para kolay kazanılmıyor daha iyi donanımı, daha iyi kaliteyi çok daha ucuza alabiliyoruz.

Adam kazık fiyat diyor ama 5060'lı modellerin fiyatlarından bi'haber :D.

İftira atmak güzel ya. Şikayetvar'ın boş bir site olduğunu savunanlardan ve erazerında Almanya'nın Monster'ı olduğunu savunanlardanım. Erazer hakkında olumlu yorum yapmadım ve önermedim de. Bilip bilmeden konuşmayın isterseniz. Yerli markaya da kimsenin nefreti yok Game garajda yerli marka ama deli gibi öneriliyor forumlarda. GameGaraj yapıyor ve övülüyor. Monster kazıklamaya devam etsin.

Ben tüm modelleri sorunlu demiyorum geneli kötü diyorum ama hepsi, tüm modelleri istinasız kazık fiyatlı.

Arkadaşlar, arkadaşımız emek vermiş inceleme yayınlamış. Lütfen tartışma haline gelmesin inceleme konusu, rica ediyorum sizlerden.

Laptop piyasasından bihaber kişiler görüp, bilip bilmeden yorum yapıp, konuşanlara karşı kusura bakmayın sessiz kalamam. Sabaha kadar tartışırım.

Son düzenleme:
Laptop piyasasından bihaber kişiler görüp, bilip bilmeden yorum yapıp, konuşanlara karşı kusura bakmayın sessiz kalamam. Sabaha kadar tartışırım.

Anladım ama hem şevki kırılmasın konu sahibinin, hem de yöneticiler müdahale ederler konu odağı dağılırsa. Onun için dedim, yoksa benim için sorun değil. Monster'ı çok iyi biliyorum kullandım bende uzun yıllar.

Ben Monster'in en iyi bilgisayar yaptığını savunmuyorum birçok şikayet sitelerinde rastladığım memnun olmayan kişiler var bunu da biliyorum. Ben konuyu genel Monster markası nasıl bir marka diye açmadım fakat benim elimde olan cihazı ben 2022 başı gibi aldım ve hala daha yeni çıkan oyunlar dahil olmak üzere performans anlamında herhangi bir problem yaşamadım. Diğer modelleri nasıldır kullanışlı mıdır bilemem. Ben "Monster Abra A5 V18.2.3" hakkında burada inceleme yazdım. Uzun yıllardır bizzat kullanmış olduğum için de çok rahat bir şekilde inceleme yazabiliyorum. Zaten eski bir cihaz olduğu için incelemeyi uzatıp okuyanı sıkmak istemedim, bu model üzerinde deneyimlerimi paylaştım. Şuan 0 olarak satışta yok diye biliyorum.

Anladım ama hem şevki kırılmasın konu sahibinin, hem de yöneticiler müdahale ederler konu odağı dağılırsa. Onun için dedim, yoksa benim için sorun değil. Monster'ı çok iyi biliyorum kullandım bende uzun yıllar.
  • Şevkimi kıracak bir durum yok hocam ama teşekkürler. İki farklı görüşe sahip insanlar olması çok normal. Sadece Monster Notebook özelinde olan bir şey değil, burada Rolls-Royce incelemesi de olsa fikir ayrılıkları yine olurdu.

Son düzenleme: