Son düzenleme:

Bu iyi mi hocam.

Hocam aylık taksitlendirme olarak alacağım aylık Max 3500 verebilirim gönderdiğim linkteki güzelmi.

Casper, Monster, bu markaların kalitesi gittikçe kötüleşiyor, bir dönem Monster çok iyiydi, o dönem şu an değil ama.
Lenovo öneriyorum.
Bu attığım model sizin attığınız cihazlardan aklınıza gelebilecek her alanda daha üstündür, performans olarak demiyorum sadece, kalite, ekran kalitesi, klavye hissiyatı vs. vs. her anlamda çok kalitelidir. LOQ serisinde i5 12. nesillerde bazı sorunlar var, bu IdeaPad serisinde yok, Lenovo'nun en iyi serilerinden biri bu, bunu öneriyorum ama i5 12. nesil harici LOQ da gayet iyidir. Lenovo bu cihazlardan çok daha üstün. Soğutma bloğunda 15 20 tane termal ped koyan sınırlı markalardan.

Sıfır LOQ da alabilirsiniz bütçenize göre, VRAM'ı 6 GB olan 3060 4050 gibi kartlar öneriyorum, 3050 önermiyorum kesinlikle.
En azından yani.

Casper, Monster, bu markaların kalitesi gittikçe kötüleşiyor, bir dönem Monster çok iyiydi, o dönem şu an değil ama.
Lenovo öneriyorum.
Bu attığım model sizin attığınız cihazlardan aklınıza gelebilecek her alanda daha üstündür, performans olarak demiyorum sadece, kalite, ekran kalitesi, klavye hissiyatı vs. vs. her anlamda çok kalitelidir. LOQ serisinde i5 12. nesillerde bazı sorunlar var, bu IdeaPad serisinde yok, Lenovo'nun en iyi serilerinden biri bu, bunu öneriyorum ama i5 12. nesil harici LOQ da gayet iyidir. Lenovo bu cihazlardan çok daha üstün. Soğutma bloğunda 15 20 tane termal ped koyan sınırlı markalardan.

Sıfır LOQ da alabilirsiniz bütçenize göre, VRAM'ı 6 GB olan 3060 4050 gibi kartlar öneriyorum, 3050 önermiyorum kesinlikle.
En azından yani.
Hocam lenovolarda anakart yanma problemi var diye biliyorumda

Hocam lenovolarda anakart yanma problemi var diye biliyorumda
Hocam yazdım ya o konuda, Lenovolarda genel bir anakart yanma problemi yok. O sadece LOQ serisinin i5 12450hx veya i5 12500h lı modellerinde olabiliyor, o da hep olan bir durum değil. Geri kalan hiçbir lenovoda öyle bir sorun yok.
Kronik sorunlar anlamında da çoğu laptoptan daha az sorunludur. Çoğu markadan daha sağlamdır daha kalitelidir. 8 yıl boyunca gaming laptop kullanmış türlü türlü markaları test etmiş ve araştırmış biri olarak söylüyorum, ki bu sürenin 6 yılını lenovo gaming laptoplar kullanarak geçirdim.

Hocam yazdım ya o konuda, Lenovolarda genel bir anakart yanma problemi yok. O sadece LOQ serisinin i5 12450HX veya i5 12500H'lı modellerinde olabiliyor, o da hep olan bir durum değil. Geri kalan hiçbir Lenovo'da öyle bir sorun yok.
Kronik sorunlar anlamında da çoğu laptoptan daha az sorunludur. Çoğu markadan daha sağlamdır daha kalitelidir. 8 yıl boyunca gaming laptop kullanmış türlü türlü markaları test etmiş ve araştırmış biri olarak söylüyorum, ki bu sürenin 6 yılını Lenovo gaming laptoplar kullanarak geçirdim.

Dediğinizi almaya karar verdim umarım adam taksit yapar

Dediğinizi almaya karar verdim umarım adam taksit yapar.

Hocam hiç kimse satarken taksit yapmaz açık söyleyeyim ama orada Param Güvende sistemi var, o sistem açık, kendisiyle konuşun, fiyatta ufak bir pazarlık daha yapmaya çalışın hatta, o sistem sizden biraz para keser, o sistem üzerinden alırsanız taksit yapabilirsiniz ama peşin fiyatına olmaz. Orada Param Güvende ile satın al kısmına gelip taksit seçeneklerini görebilirsiniz.

Araştırın param güvende sistemini.

Hocam hiç kimse satarken taksit yapmaz açık söyleyeyim ama orada Param Güvende sistemi var, o sistem açık, kendisiyle konuşun, fiyatta ufak bir pazarlık daha yapmaya çalışın hatta, o sistem sizden biraz para keser, o sistem üzerinden alırsanız taksit yapabilirsiniz ama peşin fiyatına olmaz. Orada Param Güvende ile satın al kısmına gelip taksit seçeneklerini görebilirsiniz.

Araştırın param güvende sistemini.
Adamla konuşurum hocam bi dediğiniz gibi param güvende sistemi var adam boşuna koymaz bu sistemi