AliTasmak

Uzman
Merhaba arkadaşlar. Monster marka bir laptopum var, i5 13500H işlemci ve RTX 4050'li donanım özellikleri var. Monster'in kendi sayfasında anakartta BIOS güncellemesi ile alakalı bir şey bulamadım. Forumda kullanan arkadaşlar var mı? Yada BIOS güncellemesini nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Monster marka bir laptopum var, i5 13500H işlemci ve RTX 4050'li donanım özellikleri var. Monster'in kendi sayfasında anakartta BIOS güncellemesi ile alakalı bir şey bulamadım. Forumda kullanan arkadaşlar var mı? Ya da BIOS güncellemesini nereden bulabilirim?

Monster kendisi hiç BIOS güncellemesi yayınlamıyor. Clevo veya Tongfang markasında birebir aynı model varsa o cihazın BIOS Update'sini kurabilirsin.

En temizi monster servise götürüp onlarwa bios ttırmanız. İlla kendim yapacağım derseniz tüm riskleri almanız lazım.

Monster'a burdan mesaj atın bios dosyasını gönderirler Üye Girişi | Monster Notebook

Benim cihaz A7 v14.6 bildiğim kadarıyla sizin cihazla aynı BIOS'a sahip. Bana gönderilen BIOS dosyasında A7V14.5 listede gözüküyor.

Bu da benim açtığım konu.

Ekran görüntüsü 2025-05-25 212241.webp

Son düzenleme: