Monster ekran kartı sektörüne girdi: Monster Arc A770

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    mavi ekran
Bu aklı kim verdiyse olmamış, kart yapacaksan kendi tasarımını yaparsın. Başkasının kartını yeşile boyayıp kart yaptım demek acayip.
Duyduğuma göre patatesli börekte iyi para var mış, monster börekçi açacakmış.

Oynayamadığınız oyun olursa (O sırada Laptop fanından daha kötü bir soğutma bloğu yapabilme kapasitesine sahip) anında iade garantisi derler.
Microsoft Edge'de gezerken laptopun fanı birdenbire bozulmuştu haziran 2023'te buradan selamlar teknik servislerine.

Ne olabilirki en fazla? Taş çatlasın 5-6 derece oynar. Ucuz olduktan sonra sorun olmaz.

Laptopları kötü, ama belki bunu becerirler. Ön yargılı olmamak lazım.
Clevo (4000 serisi haric) kasalar berbat ancak diğer kasaları macun değişimi ile manyak değerler görüyor. Macun değiştirilmiş 150W 93 derece çalışan 13500HX'li Tulpar var mesela.

İfadeler: 29
Clevo (4000 serisi haric) kasalar berbat ancak diğer kasaları macun değişimi ile manyak değerler görüyor. Macun değiştirilmiş 150W 93 derece çalışan 13500Hx'li Tulpar var mesela.

Hocam laptoplarda sıcaklık değerlerinin Max kaç olmalı bilmediğim için bir şey diyemem. Yani hiç olmazsa Türk ürünü eğer 5-6 derece için 1000-2000 TL fark olursa ben Monster seçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…