Bütçe
45000
Hocam dediğim gibi ekstra soğutmayla çözülecek iş değil mi? Tek sorun bu mu bir de?
Hayir. Sogutucuyla duzelecek is degil. Oyle olsa herkes (MSI, Acer, Lenovo vb.) dandik sogutma sistemi koyardi ve zaten sogutucuyla cozulecek is ne gerek var ekstra sogutmaya para harcayalim derlerdi muhtemelen. Sogutmasi kotu olan cihazi dizginleyemezsin.

Hocam bence RAM, ekran ve VRAM gibi göz önünde bulundurursak F/P. Bakımı nasıl yapıyorsunuz veya siz mi yapıyorsunuz?
Ben yapıyorum fanları temizliyorum ve işlemci ekran kartına macun sürüyorum yola devam ediyorum, ve cidden baya bir fark var ben Monsteri F/P diye aldım Ekran kartı Watt değeri yüksek diye aldım memnunum şu an.

Objektif incelemesi varsa onu bul derim. Aynı donanım olmasına gerek yok, aynı kasa aynı seri benzer işlemci ve ekran kartı olsun yani 1 seviye düşük donanımlısı bile iyi bilgi verebilir ürün hakkında.

Ben yapıyorum fanları temizliyorum ve işlemci ekran kartına macun sürüyorum yola devam ediyorum, ve cidden baya bir fark var ben Monsteri F/P diye aldım Ekran kartı Watt değeri yüksek diye aldım memnunum şu an.
Peki 3080'li Omen 17 mi yoksa bu mu daha iyi sizce? Aynı fiyat ama 64 yerine 16 GB RAM var.

Çok basit, kalitesi çok kötü olan kasalara anakart + BIOS yazılımı atıp logo basıp ASUS ile aynı fiyattan satıyorlar. Dahası mı var?