Detaylar
Kim cevapladı?Alınan modele göre değişir. Ben 3 farklı model kullandım, üçünden de memnun ayrıldım.
Alınan modele göre değişir. Ben 3 farklı model kullandım, üçünden de memnun ayrıldım.
Anladım. Peki hangi modeller sorunlu?
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Genel olarak kalitesi düşük modellerdir. Fiyatının karşılığını veremezler. Her kullanıcının kullanımı da farklıdır. Günlük işler yapıp zayıf oyun oynayanlar için problem değildir öncesinde kaliteli bir şey kullanmayanlar için iyi gelmesi normal. Her kullanıcı bilinçli şekilde kullanıp doğru yorumu çıkartamayabilir. Abra serisi genel olarak çok zayıftır ve çoğunluğu Clevo kasadır bu da kötü soğutmaya hâliyle yüksek fan sesine maruz bırakır. İşlemcilerin çoğunluğu dengine göre zayıf performansta kalır çok düşük derecelerde bile Throttle'a girer anakart zarar görmesin diye. Kullanılan anakart çok fazla giriş seviyesinde kullanıldığı için böyle bir koruma koyuyorlar. Onun da başlıca sebebi anakart yanması ve arızasının önüne geçmek ama nafile çok fazla böyle problemle karşılaşan kullanıcılar oluyor. Anakart bir laptop için her şeydir. İşlemci verimi bu yüzden düşüktür yüksek sıcaklıklara çıkmasın diye işlemciler çok limitlenir ve %1 değerleri gerekli voltaj değerini alamadığında veya ani sıcaklık artışlarını dizginlemek için MHz kısar bu da anlık takılmalara sebep olur. BİOS atmadığın sürece anakart üzerinden çoğu ayarı değiştiremezsin kullanıcı gereksiz voltaj verip limiti kaldırırsa büyük ihtimalle 2. Günden anakartı eline alır OC için uygun cihazlar değildir. Tulpar tongfang kullanan kasaların ısı değerleri ve sıcaklıkları iyi olsa bile absürt fiyatlar isteniyor onun denginde fiyatlarda Acer veya HP daha güzel modeller bizlere verebiliyor. Servisleri de teknik bilgiden yoksun insanlarla dolu sınırsız bakım dedikleri toz temizleyip dandik macun sürmek. İşinizi riske atmayın derim daha iyi ve bilindik markalara yönelmek her zaman daha iyidir. F/P Olarak iyi bir cihaz yapsınlar önerelim markalara hiçbir garezim yok. 4060 13700H TongFang kasaya 55K isterlerse kimse almaz. Muadilleri 4070 QHD 240 Hz modelleri sunarken. Yeşil canavar iyi kasalarında absürt fiyatlar istiyor. Abra serisi zaten her şeyinden kırpılmış bir modeldir ucuz etin yahnisi çabuk çıkar. Anakartı stabil olmayan hiçbir laptop alınmaz, anakart bozulduğunda laptoptan daha çok fiyat çekerler size. Bu etkenler ele alındığında pek önerilmez.
Gece
Üstün
Monster, ürünlerini kendisi üretmiyor. Bu bağlamda Monster'ın kendisine "sorunlu bir marka" bile diyemeyiz çünkü ortada kendilerine ait bir şey yok. Sadece üzerine kendi logolarını yapıştırıp fahiş bir fiyatla deyim yerindeyse "itelemeye" çalışıyorlar tecrübesiz kullanıcıya. Hâlbuki cihazın gerçek değeri yarısı kadar. Problem yaşayıp yaşamamak da cihazdan cihaza değişir bu bağlamda. Tüm bunlar ele alındığında da insanlara Monster laptop satın alması önerilmiyor.