Monster Pusat Clutch alınır mı?

Ben kullanıyorum, çok hoşuma gidiyor. Tasarımı da iyi. Fakat analoglar eski tip ve fiyata göre çok daha iyi modeller var. Bu yüzden eğer özellikle araba yarışı oynuyorsanız ben önermiyorum.

Kağıt üstünde cazip duruyor ama bence riske girme. Çevremde alan birisi 2-3 ay geçmeden analog kayması ve bağlantı kopmaları yüzünden illallah etti. Tabii sende de %100 aynı şeyler yaşanacak anlamına gelmez ama yine de aklında bulunsun diye söyleyeyim dedim.

Ben kullanıyorum, çok hoşuma gidiyor. Tasarımı da iyi. Fakat analoglar eski tip ve fiyata göre çok daha iyi modeller var. Bu yüzden eğer özellikle araba yarışı oynuyorsanız ben önermiyorum.
Önerdiğiniz, en fazla 2000₺ olan bir gamepad var mıdır?

Birbirlerinden üstünlüğünden emin değilim ama 2k ya çıkacaksan bunlar daha iyi.
Lanet girsin ki Wraith, müşteriye hizmet etmek konusunda berbat!

Telefonda falan oynayacaksan dahili tutucusu olduğundan biraz mantıklı kalabilir aksi takdirde aynı fiyatta daha güzel modeller mevcut.

Lanet girsin ki Wraith, müşteriye hizmet etmek konusunda berbat!
Şaka bir yana her ne kadar ürünleri fason olsa da Monster servisini ben beğeniyorum. Zamanında bende de 2. el aldığım Clutch vardı ve cihazın arkada ki delikte olan reset Switch'i ezildi diye çalışmıyordu garanti kapalı sıfır kutuyla değişmişti.

Monster'ın olayı o olmasa çoktan batarlardı. Casper ve Rampage vb. ürünlerden ayrılmasını sağlıyor.
Mega ucuz laptop düşürmeye çalışıyorsam Monster'a şans veririm. Ucuz mal hangi marka olursa dandik olur, bari serviste yormasın hesabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…