karahan96

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Ben bugün cihazı servise verdim 30 dk - 1 saat sonra beni arayıp bakım işlemlerinin tamam olduğunu söylediler. Çok çabuk sürdüğü için şaşırdım doğrusu ama nasıl yaptılar hangi termal macunu sürdüler bilmiyorum (Ankara şubesi). Cihazda belirgin bir ısı düşüşü yok. Bir sonraki servise verişimde termal macunu ben versem o şekilde alırlar mı? Bu şekilde yapan oldu mu? Mümkünse eğer hangi termal macunu önerirsiniz?

Bende Monster cihazımı 1 kez yetkili serviste bir bakıma bıraktım. O sıra parça değil ama Windows kurulumu söylemiştim. Kendi orijinal Windows sürümüm var kurulumu yapar mısınız diye sormuştum. Bizden almadığınız için bu tarz işlemleri yapmıyoruz demişlerdi. Ama bu durum macunda da geçerli mi bilmiyorum. Ayrıca bakım sonrasında bende bir ısı düşüşü görmedim. Geçtiğimiz ay bir bilgisayarcıda bakım yaptırdım. Gözle görülür bir düşüş ve rahatlama mevcut bilgisayarımda. Bence serviste kaliteli macun kullanıldığını düşünmüyorum.

Vatana gittim oradaki en iyi termal macunu alıp PC ciye götürdüm gözümün önünde sürer misin dedim gık mık etti farkı neyse veririz dedim öyle hallettim.

Bende Monster cihazımı 1 kez yetkili serviste bir bakıma bıraktım. O sıra parça değil ama Windows kurulumu söylemiştim. Kendi orijinal Windows sürümüm var kurulumu yapar mısınız diye sormuştum. Bizden almadığınız için bu tarz işlemleri yapmıyoruz demişlerdi. Ama bu durum macunda da geçerli mi bilmiyorum. Ayrıca bakım sonrasında bende bir ısı düşüşü görmedim. Geçtiğimiz ay bir bilgisayarcıda bakım yaptırdım. Gözle görülür bir düşüş ve rahatlama mevcut bilgisayarımda. Bence serviste kaliteli macun kullanıldığını düşünmüyorum.
Güvenilir bir bilgisayarcı olsa ben de götürebilirim aslında ama hiç tanıdığım yok Ankarada.