ColdCristall

Üyecik
Merhaba, başlıkta belirttiğim Monster laptop bilgisayara sahibim, Clevo Repo'da hangi sürümü indirmeliyim? Monster destek bana eski BIOS'u gönderiyor.

ChatGPT ile araştırma yaptım fakat yanlış BIOS'u önermiş neyse ki sorun olmadı current sürüm orada yazıyor destekleriniz için teşekkürler.

resim_2025-07-25_131457300.webp

Güncel

Son düzenleme:
Merhaba, başlıkta belirttiğim Monster laptop bilgisayara sahibim, Clevo Repo'da hangi sürümü indirmeliyim? Monster destek bana eski BIOS'u gönderiyor.

ChatGPT ile araştırma yaptım fakat yanlış BIOS'u önermiş neyse ki sorun olmadı current sürüm orada yazıyor destekleriniz için teşekkürler.

Eki Görüntüle 166755

Güncel
Monster Tulpar T5 için uygun BIOS sürümünü bulmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Clevo Web Sitesine Girin: Clevo'nun resmi web sitesine gidin veya Monster'ın destek sayfasını kontrol edin.

2. Modelinizi Belirleyin: Model numaranızı (Monster Tulpar T5) arama çubuğuna yazın.

3. BIOS Sürümleri: İlgili model sayfasında BIOS güncellemeleri kısmını kontrol edin. Güncel sürümü bulun ve indirin.

4. Uyumluluğu Kontrol Edin: İndirdiğiniz BIOS dosyasının model numaranızla uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Bu, genellikle dosya açıklamasında belirtilmiştir.

5. Yükleme Kılavuzunu İnceleyin: BIOS güncellemesi ile ilgili talimatları dikkatlice okuyun. Yanlış güncelleme ciddi sorunlar yaşatabilir.

6. Yedek Alın: BIOS güncellemesi öncesinde, mevcut BIOS'unuzun bir yedeğini alın.

7. Güncellemeyi Uygulayın: Tarife göre, BIOS güncellemesini uygulayın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Eğer sorun devam ederse, Monster destek ile tekrar iletişime geçmek ve belirli bir BIOS sürümü istemek iyi bir fikir olabilir.