MelihCan

Gelişen
Herkese merhabalar,

Monster Tulpar T6 V3.1 kullanıyorum. Cihazım servise göndermiştim BIOS kitlenmesinden dolayı. Bugün (27.06.2026) elime ulaştı. Şu an aşırı ısınma var; GPU fanı çalışıyor ama üfürmüyor. RDR oynarken işlemci 98 derece, ekran kartı ise 91 derece oluyor.

Servis ile görüştüğümde bakım yapıldı, termal macun değişti, normal dediler. Şu an boşta işlemci 77 derece, ekran kartı 63 derece.

İşlemci hızı: 5431 RPM, GPU: 5285 RPM, ekran kartı 210 MHz, işlemci 4249 MHz. Nasıl olabilir? Bana yardım eder misiniz? Olmadı, tekrar göndereceğim servise.
Elimde kayıt ettiğim fotoğraf ektedir. 13 Haziran'da gönderildi, 16 Haziran'da ise servis kaydı oluştu. 23 Haziran'da ise yapıldı dediler, iki gün sonra gönderdiler.

Ekran Görüntüsü (2).webp

Ekran Görüntüsü (1).webp

Herkese merhaba,

Monster Tulpar T6 v3.1 kullanıyorum. Cihazım servise göndermiştim BIOS kitlenmesinden dolayı. Bugün (27.06.2026) elime ulaştı. Şu an aşırı ısınma var; GPU fanı çalışıyor ama üfürmüyor. RDR oynarken işlemci 98 derece, ekran kartı ise 91 derece oluyor.

Servis ile görüştüğümde bakım yapıldı, termal macun değişti, normal dediler. Şu an boşta işlemci 77 derece, ekran kartı 63 derece.

İşlemci hızı: 5431 RPM, GPU: 5285 RPM, ekran kartı 210 MHz, işlemci 4249 MHz. Nasıl olabilir? Bana yardım eder misiniz? Olmadı, tekrar göndereceğim servise.
Elimde kayıt ettiğim fotoğraf ektedir. 13 Haziran'da gönderildi, 16 Haziran'da ise servis kaydı oluştu. 23 Haziran'da ise yapıldı dediler, iki gün sonra gönderdiler.

Eki Görüntüle 260913

Eki Görüntüle 260916

Mosterın garantiye cihazını yollayan arkadaşımdada benzer sorun olmuştu içini açtık macun sürmeyi unutmuşlardı :D. Servise geri gönderin durumu anlatın düzeltsinler teknisyenleri yine hata yapmıştır.