Bir süredir üzerinde çalıştığım incelemeyi bitirdim. Umarım cihazı almak isteyenlere fikir verir. Keyifli seyirler.
Detaylar
Kim cevapladı?Performans ve beklediğimi alma konusunda bir sorun yaşamadım ancak son tüketiciye sunulan her ürün gibi eksileri var.Cihazda olumsuz bir duruma rastladınız mı? Videodan önce sorayım dedim![]()
Hacı Hüsrev Efendi
Üyecik
Eline sağlık yeğenim 

Bu arada videonun montajını 9800X3D ve RX 7900XT sistem ile yapmayı planlamıştım. Tüm projeyi bu sistemde 2 gün boyunca kurguladım ve render almak istediğimde ne kadar uğraşırsam uğraşayım render işlemi saatler boyu başlamadı. Tüm projeyi, 30GB'lık video ve veri klasörünü, montaj programının AppData/Local verilerine kadar 2 saat boyunca uğraşıp Monster'a aktardım ve 7900XT sistemde 2 saat boyunca bırakın render almayı, işlemini bile başlatamadığım projemi Tulpar'da 1 saat içinde gerekli düzenlemeleri yapıp renderlarım. @Recep Baltaş boşuna AMD'ye sövmüyor bu tür konularda. Kasayı komple satasım geldi.
Açıkcası bakımını yaptığım zaman üzmüyor bu cihaz insanı ya.
IPS ekranlar da LCD teknolojisine dayanır. Sıvı Kristal Ekran teknolojisi.IPS ekrana LCD mi dedin bana mı öyle geldi hocam? Yoksa normal bir şey mi?