Monster Tulpar T7 V20.8.1 modeline sahibim. Type-C portuna aygıt bağladığımda sadece şarj ediyor; herhangi bir telefon, harici disk veya harici SSD bağlantısını görmüyor. Sürücülerim güncel. Windows’u önceki sürümde çalışmadığını düşünerek Windows Update ile güncelledim, fakat hala aygıtlarımı görmemekte. Sorunun çözümü için ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Aygıt Yönetisinde ünlem işareti var mı hiç ?Monster Tulpar T7 V20.8.1 modeline sahibim. Type-C portuna aygıt bağladığımda sadece şarj ediyor; herhangi bir telefon, harici disk veya harici SSD bağlantısını görmüyor. Sürücülerim güncel. Windows’u önceki sürümde çalışmadığını düşünerek Windows Update ile güncelledim, fakat hala aygıtlarımı görmemekte. Sorunun çözümü için ne yapabilirim?
Hayır. Monster’a mail gönderdim ve destek talebinde bulundum ve dönüş bekliyorum.
yusufumm07
Üstün
Eğer dönüş olmazsa bir format bakalım yedek alıp Yükseltme yaparken bu tür sorulnlar çıkabiliyor. Yine olmazsa servise götürürsün. Sorumluluk size ait tabi .Hayır. Monster’a mail gönderdim ve destek talebinde bulundum ve dönüş bekliyorum.
Eğer dönüş olmazsa bir format bakalım yedek alıp yükseltme yaparken bu tür sorulnlar çıkabiliyor. Yine olmazsa servise götürürsün. Sorumluluk size ait tabii.
Bana geri dönüş yapıldı ve aşağıdaki şeyleri söyledi:
Intel sürücü güncellemesini deneyin. Ayrıca type - C portu veri aktarım desteklememektedir. Kablonun veri aktarım desteğine sahip olmasına dikkat edin.
Kablom iPhone kablosu. Onu desteklemiyor diyelim. Benim SSD kablomun desteklediğini düşünüyorum. Sürücü güncelledim olmadı. Yarın formatı deneyeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-