sinek

Uzman
Monster Tulpar T7 V20.7.2 laptopa sahibim. Nasıl olduğunu anlayamadım ama köşeden darbe almış gibi duruyor. Donanımsal ya da yazılımsal herhangi bir sıkıntı yok, her şey çalışıyor. Fakat kullandıkça çatlayan yerin daha fazla genişlemesinden korkuyorum. Garantisi devam ediyor, ne yapabilirim?

MVIMG_20250605_105604.webp
MVIMG_20250604_152906.webp
MVIMG_20250604_152917.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye yollayarak arka kapağı değiştirebilirsin. Sana ne kadara patlar bilemem. Ücretsiz bile yapabilirler şansına bağlı.

Garanti bitmeden yolla yapsınlar.
Kullanıcı hatası olduğu net belli olan bir durumu kolay kolay ücretsiz yapmazlar. Ürünü yollayıp 2 hafta bekledikten sonra absürt bir ücret çıkabilir.

Ücret çıkacaktır büyük ihtimal yine de servise götürüp şansımı denemek istiyorum çok absürt bir fiyat çıkmazsa yaptırabilirim bu şekilde kullansam sorun olur mu ondan emin olmadım işte ekrana zarar gelsin istemiyorum.

Ücret çıkacaktır büyük ihtimal yine de servise götürüp şansımı denemek istiyorum çok absürt bir fiyat çıkmazsa yaptırabilirim bu şekilde kullansam sorun olur mu ondan emin olmadım işte ekrana zarar gelsin istemiyorum.

Sadece dış yüzeyde bir çatlama var gibi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Birkaç gün önce cihazı teknik servise götürdüm bugün kapağın garanti kapsamında değiştiğini ve teslim alabileceğimi söylediler garanti kapsamında değişmesine şaşırdım ve mutlu oldum açıkçası sorunum çözüldü teşekkürler.