5474

Uzman
Yer
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
Cihazım ısınıyor ve FPS düşüyor. Bakıma göndereceğim. Ancak birkaç sorum var.
  1. Bakım yaptıranlar, memnun kaldınız mı?
  2. BIOS sürümüm eski. Söylesem güncelleme yaparlar mı?
  3. Bende SanDisk 480GB SSD var. Onu götürsem takarlar mı?
  4. Aynı gün teslim mi yoksa birkaç gün zaman alır mı?
Sorularım bunlardı. Önemli olan 1. ve 4. sorular.

Benim eskinden Monster kullanıyordum. Bakım olarak bir sıkıntısı yok. Tabii ki haklı olarak en iyi termal macunu falan kullanmıyorlar ama elinde bir şans varsa 6 ayda bir temizletmeye götürmeni öneririm. BIOS sürümünü güncellerler büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmazlar. Aynı şekilde SSD'yi de ufak bir rica ile hallettirebilirsin sıkıntı çıkaracaklarını sanmıyorum. Ama tabii ki onların işleri senin parçanı takmak değill biraz onlara kalmış bir şey. Kargolama ile garantiye göndereceksen 1 haftayı bulabilir laptopun sanma geri dönmesi ama aynı şehirdeysen götüreceksen yoğunluğa göre değişir. Benim bazı tecrübelerimde sabahtan teslim edip akşam aldım bazılarında ise diğer gün teslim aldım.

Birkaç sene önce Monster marka laptop kullanıyordum, bazı sorunlar yaşamam sebebiyle birçok kez teknik servise gönderdim.
  1. Evet, oldukça memnun kaldım.
  2. Yaparlar. Yapmazlarsa da güncel BIOS sürümünün dosyasını rica edersiniz ve tarafınıza iletilir. Güncelleme konusunda yardımcı oluruz.
  3. Takarlar. Cihazın yanında HDD gönderdim, montajını yapıp geri yolladılar.
  4. Cihazı kargo ile gönderdiğim için net bir şey söyleyemeyeceğim. Elden teslim ederseniz, yoğun değillerse gün içinde teslim alabilirsiniz diye düşünüyorum.