Makaleler
23
Güzel haber. Özellikle natural bir ses imzasından hoşlananlar için çok iyi. Fiyatı 1.199 TL. Kutu kapağındaki Waifu çok güzel ayrıca. :hehehe: Ürün 3.5mm jak girişi ile geliyor. Eğer telefonda kullanacaksanız dongle veya DAC almanız lazım. PC'de ise ekstra bir şeye gerek yok.
@Toby Fox hocamın bilgilendirmesi:
SWAR10/SWAR50/SWAR bu kodları deneyebilirsiniz indirim olarak.
1732797545859.webp

1732797849625.webp

Son düzenleme:
Metal ve Rock icin idare eder fakat EDM, Rap ya da herhangi bir elektronik tur icin harikulade. Zangir zangir vuruyor namussuz.

Midlerle oynarsaniz Metal Rock da adam oluyor.

Adam gibi ses karti opsiyonel olarak yakisir fakat amfi zorunlu gibi, en azindan 3 5 liralik bir Type C to 3.5 donususturucu alip onunla kullanin telefonlarda. Type C besleyebilse de 3.5 girisine guc vermiyor telefonlar adam gibi.

Nozzlelar bir sure sonra tikanacak ve caresi yok. Ben artik noozle olmadan kullaniyorum.

Paslanma mevzusu korkutuldugu kadar degil.

Kabloya dikkat edin.

Metal ve Rock icin idare eder fakat EDM, Rap ya da herhangi bir elektronik tur icin harikulade. Zangir zangir vuruyor namussuz.

Midlerle oynarsaniz Metal Rock da adam oluyor.

Adam gibi ses karti opsiyonel olarak yakisir fakat amfi zorunlu gibi, en azindan 3 5 liralik bir Type C to 3.5 donususturucu alip onunla kullanin telefonlarda. Type C besleyebilse de 3.5 girisine guc vermiyor telefonlar adam gibi.

Nozzlelar bir sure sonra tikanacak ve caresi yok. Ben artik noozle olmadan kullaniyorum.

Paslanma mevzusu korkutuldugu kadar degil.

Kabloya dikkat edin.
Bu kulaklık Pop/Jpop gibi türler için üretilmiş. Eq lazım.