1449

Üstün
Hocalar iyi günler. 11. Sınıfım. Yazılılara girdik geçti. Çok kötü gelenler var aşağı yazıyorum:

Türkçe 95
Matematik 63
Geometri 85
Fizik –
Kimya 40
Biyoloji 85
Tarih 90
İngilizce 100
Din kültürü 100

Matematik ve kimyayı öğrendiğimden beri moralim çok bozuk. Ders çalışıyorum ama çok çalışmıyorum çok konu var okuldaki fizik ve kimyacıdan da bir şey anlamıyorum. Nasıl hem moral hem de ders olarak toparlanabilirim?

Hocalar iyi günler. 11. Sınıfım. Yazılılara girdik geçti. Çok kötü gelenler var aşağı yazıyorum:

Türkçe 95
Matematik 63
Geometri 85
Fizik –
Kimya 40
Biyoloji 85
Tarih 90
İngilizce 100
Din kültürü 100

Matematik ve kimyayı öğrendiğimden beri moralim çok bozuk. Ders çalışıyorum ama çok çalışmıyorum çok konu var okuldaki fizik ve kimyacıdan da bir şey anlamıyorum. Nasıl hem moral hem de ders olarak toparlanabilirim?
11. sınıf kimyası ağırdır. TYT'deki bağlayıcı konulara bir bak derim. Onun dışında kötü değil ki. Konu çalışmaya devam et. Genel olarak zor bir yıl 11. sınıf.

Allah başka dert vermesin kardeşim. Daha çok ders çalış.
11. sınıf kimyası ağırdır. TYT'deki bağlayıcı konulara bir bak derim. Onun dışında kötü değil ki. Konu çalışmaya devam et.
Kimya denilen o pislik dersten 0 aldığımı hatırlıyorum, ondan sonra dile geçtim zaten.
Yoldayken eve varmak nasip olmasın ki Allah bin belamı versin ki kimyadan zerre bir şey anlamıyorum. Anlamadığım dersin de sorusunu çözemeyeceğime göre kimya için yapılabilecek en ufak bir şey yok.

Yoldayken eve varmak nasip olmasın ki Allah bin belamı versin ki kimyadan zerre bir şey anlamıyorum. Anlamadığım dersin de sorusunu çözemeyeceğime göre kimya için yapılabilecek en ufak bir şey yok.
Eşit ağırlık kimya görmüyor diye hatırlıyorum, eşit ağırlıkta şansını deneyebilirsin belki.

Eşit ağırlık kimya görmüyor diye hatırlıyorum, eşit ağırlıkta şansını deneyebilirsin belki.
Yazılımcı olmak istiyorum kendimi bu konuda geliştiriyorum. Python'u 3 günds bitirdim. Sayısal dışında başka bir seçeneğim yok.

ABD hedefim var ama YKS lazım onun için.