Mort anlık çeviri yazılımını indirdim, ayar yaptım. Apply tuşuna bastıktan sonra uygulama ilk görseldeki hatayı veriyor. Sonrasında tekrar açmaya çalışınca ikinci görseldeki hatayı verip kapanıyor. Ne yapmalıyım?

mort hataa.webp

mont hata.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Mort anlık çeviri yazılımını indirdim, ayar yaptım. Apply tuşuna bastıktan sonra uygulama ilk görseldeki hatayı veriyor. Sonrasında tekrar açmaya çalışınca ikinci görseldeki hatayı verip kapanıyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 156451

Eki Görüntüle 156452
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Adım 1: Uygulama Kaldırma​

• Uygulamayı Kaldırın: Bilgisayarınızda mevcut olan "Mort Game Translator" uygulamasını kaldırın.
  • Gereksiz Dosyaları Silin: C:\Users\Semih\AppData\Local\Temp dizininde kalan dosyaları temizleyin.

Adım 2: Yeniden Yükleme​

• Yeni Versiyonu İndirin: "Mort Game Translator" uygulamasının en güncel sürümünü resmi kaynaktan indirin.
  • Yükleme: İndirilen dosyayı açın ve uygulamayı kurun.

Adım 3: Kullanıcı Ayarları​

• Kullanıcı Ayarlarını Kontrol Edin: Uygulama ilk kez açıldığında gerekli ayarları doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olun.
  • Admin Yetkileri: Uygulamayı sağ tıklayıp "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açmayı deneyin.

Adım 4: Güncellemeleri Kontrol Et​

- Güncellemeleri Yükleyin: İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun ve gerekli tüm güncellemeleri yükleyin.

Adım 5: Gerekli Dosyaların Kontrolü​

- DLL Dosyalarını Kontrol Edin: Uygulamanın gerektirdiği başka dosyaların eksik olup olmadığını kontrol edin.

Adım 6: Uygulama Günlüklerini Denetleyin​

- Hata Günlüğü: Uygulama ile ilgili hata günlüklerini kontrol edin. Eğer hata günlükleri varsa size daha spesifik bir hata verebilir.

Adım 7: Destek Alın​

- Resmi Destek: Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, uygulamanın destek forumlarından veya müşteri hizmetlerinden yardım isteyin.

Bu adımları uyguladıktan sonra tekrar deneyin. Sorun devam ederse ek bilgi sağlayabilirsiniz.