Moskova'daki Terör Saldırısı Sonrası War Thunder'da Sohbet Geçici Olarak Kapatıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarthGorsoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 720
  • Etiketler Etiketler
    war thunder
Zamanında şaka yapmıştım, yaptığım şakanın içinde "p..no" geçiyor diye 15 gün sohbet banı attılar. Moderasyon ekibine rapor etsem durumu çözecekler ama ayar oldum hiç uğraşmadım. Bazı moderatörler var, bütün topluluk illallah etmiş durumda o kişilerden.

Bence de hiç mantığı yok bunun. Bir de oyun takım çalışmasına dayalı bir oyun. Takım çalışması denen şeye engel oluyor.
Aslında oyun içinde "şurada düşman var, uçak var, hava desteği lazım" tarzı sesli rapor özeliği var ama işte uçaksavar lazım ya da birisi benimle gelsin şöyle yapalım falan diyemiyoruz. Ben sohbet sayesinde çok oyun kurtardığımı hatırlıyorum, sohbet çok önemli.

Boş işler.

Aynı şeyi WOT Blitz oyununda da yapıyorlar.
War Thunder Mobile oyununda da nazi semboli kullananları ve destekçilerini banlıyorlar ama Filistin ve İsrail destekçilerine dokunmuyorlar.
Bayrakları falan Odessa savaşında altın kartalla satmaya başlamışlardı, millet birbirini vuruyor diye. Şu an da aynı.

Deneyimimi anlatayım. Bir oyun girdim, önde bir arkadaş üstüne Türk bayrağı ve 100. yıl çıkartması koymuş. Arkasında da bir BMP-2M doğdu, adam direkt taramaya başladı ben olayı anlamadım sonra baktım Ermenistan bayrağı var mış adamın yanında. Türk tepki bile vermedi ama sonuç olarak friendly-fire kapalıydı. Açık olsa öldürürdü, ban da yer miydi kim bilir...

Olay yaşanırken 2 defa makineli tüfekle bana sıktı, nehre atmaya çalıştı beni ama aracı çok hafifti, ittim aşağı arkadaşı. Arkadaş amfibik bir araç olduğu için bir 5 dakika nehirden çıkmakla uğraştı

Böyle kışkırtıyorlar, hiç takmıyorum ama bazen artık yapmadan da edemiyorum. Gaijin'in bayrakları direkt kaldırması gerek bence, bu bayrak işi harbi yaş. Ben böyle sebeplerden bayrak falan koymuyorum.

Son düzenleme:
Böyle kışkırtıyorlar, hiç takmıyorum ama bazen artık yapmadan da edemiyorum. Gaijin'in bayrakları direkt kaldırması gerek bence, bu bayrak işi harbi yaş. Ben böyle sebeplerden bayrak falan koymuyorum.
Klasik şeyler.
Klana bakıyorlar, ismine bakıyorlar ona göre küfredip taciz ediyorlar.
Gıcık eleman çok bu tür oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…