Moto kuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman Balıkesir’de sokakta bıçaklanarak öldürüldü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    üniversite
Sosyal çürüme nedir, örnekleri bu.

Son aylarda böyle olaylar var, tipini beğenmedi, yürüyüşünü beğenmedi diye adam öldürmeler, sebepsiz yere çocuğu bıçaklamalar, daha neler olacak kim bilir, çok üzüldüm bu yavruya, mekanı cennet olsun...

Hepimizin canı tehlikede ya böyle tiplerin direkt idam edilmesi gerekiyor. Öldüren kişi de Türk değil diye tahmin etmiştim değilmiş.

Bu cinayetler son zamanlarda neden bu kadar arttı? Birde sebepsiz vahşice saldırılar. Ağır cezalar verilmeli kesinlikle. Ağız cezadan kasıt idam uygulanmadığından dolayı müebbet hapis.

Avrupa'nın bizden çok bir farkı yok. Ekonomiden bahsermiyorum. İnsanlıktan bahsediyorum.
Bu cinayetleri Avrupa'da göremezsin. Nadiren yaşanan olaylar elbet var. Ama buradaki gibi günlük hayatın parçası halinde değil.

Alkol'den ve Alkol kullananlardan uzak durulmasını açık bir şekilde anlatan bir olay.

Allah yakınlarına sabır versin. Katil oğlunu saklayan babaya da söylenecek şeyler var burda olmaz.

Sosyal çöküş devam ediyor. Allah rahmet eylesin ne diyeyim, hukukun ayaklar altına alındığı bir dönemde katillerin gerekli cezayı almasını beklemek abes kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…