Balıkesir'de motokurye olarak çalışırken öldürülen üniversiteli Ata Emre Akman için İstiklal Caddesi'nde öğrencilerin yaptığı eyleme polis müdahale etti. Müdahalede 11 öğrenci gözaltına alındı.
Değerli hocalarım gençler seslerini duyurmak istiyor, ölmek istemiyor fakat neden böyle müdahale ediliyor? Yarın bir gün bu gençlerden AKP oy istemeyecek mi sorarım size!
Benim hakkımda kısa bir not; Ülke çok kötüye gidiyor ve bu beni çok üzüyor adaletsizlik almış başını gidiyor zaten ekonomi de kötü. Size kötü haberler vermek beni de üzüp yoruyor artık bir süre dünya ve Türkiye gündeminden çekileceğim ve paylaştığınız haberlere bakamayacağım yorum bırakamayacağım haberlerinize bilginiz olsun.
Haber kaynakları;
Taksim'de üniversitelilerden 'Ata Emre Akman' eylemi: 11 gözaltı
Balıkesir’de motokurye olarak çalışırken öldürülen üniversiteli Ata Emre Akman için İstiklal Caddesi’nde öğrencilerin yaptığı eyleme polis müdahale etti. Müdahalede 11 öğrenci gözaltına alındı.
Taksim'de üniversitelilerden 'Ata Emre Akman' eylemi: 11 kişi gözaltına alındı
Balıkesir’de motokurye olarak çalışırken öldürülen üniversiteli Ata Emre Akman için İstiklal Caddesi’nde yapılan öğrenci eyleminde polis 11 kişiyi gözaltına alındı. Motokuryeler de 17 Mayıs'ta ülke çapınca eylem çağrısı yaptı.
Taksim'de üniversitelilerden 'Ata Emre Akman' eylemi: 11 gözaltı
Öğrenci Kolektifleri’nin, Balıkesir’de moto kurye olarak çalışırken öldürülen üniversiteli Ata Emre Akman için İstiklal Caddesi’nde yaptığı eyleme polis müdahale etti.