995

Uzman
20240516_114914.webp

Balıkesir'de motokurye olarak çalışırken öldürülen üniversiteli Ata Emre Akman için İstiklal Caddesi'nde öğrencilerin yaptığı eyleme polis müdahale etti. Müdahalede 11 öğrenci gözaltına alındı.

Değerli hocalarım gençler seslerini duyurmak istiyor, ölmek istemiyor fakat neden böyle müdahale ediliyor? Yarın bir gün bu gençlerden AKP oy istemeyecek mi sorarım size!

Benim hakkımda kısa bir not; Ülke çok kötüye gidiyor ve bu beni çok üzüyor adaletsizlik almış başını gidiyor zaten ekonomi de kötü. Size kötü haberler vermek beni de üzüp yoruyor artık bir süre dünya ve Türkiye gündeminden çekileceğim ve paylaştığınız haberlere bakamayacağım yorum bırakamayacağım haberlerinize bilginiz olsun.

Haber kaynakları;

Türk hakkını arayınca ırkçı, faşist, terörist veya suçlu oluyor. Suriyeli biri arasa din kardeşi, efendimizin emri vs. diye ayrımcılık yapılıyor.

Yeni Türkiye...
Aynen öyle hocam artık beni bile üzdü ve psikolojimi bozdu Allah size sabır versin şimdiden ben haberlerden bir süre uzak kalacağım. Adaletsizlik almış başını gidiyor ülkemizin başında ki reis denen şahıs filistin gösterilerine izin veriyor fakat hakkını arayan ölme korkusu ile kendini savunan gençlere dişini gösteriyor. Bin bir türlü suç dosyası kabarık olan suçluyu dışarı salıyorlar ülkemizin ekonomiden sonra adalet, mülteci ve daha fazla sorunları var. Adam kadını öldürüyor serbest kalıyor, hayvanı öldürüyor serbest kalıyor ve çeşitli suçluları serbest bırakıyor bu beni derinden etkiliyor ekonomi zaten etkiliyor damarımıza basıyor fakat bu çeşitli haksızlıklar Daha'da canımı yakıyor. Ben bir süre çekileceğim size Allah'dan sabır diliyorum gerçekten Türkiye haberleri artık çekilmez çile oldu.

Polis neye müdahale etmiş acaba? Yasa dışı bir sey yapilmiyor! Bunlara müdahale edeceğinize müdahale etmeniz gereken şeyler belli.

Size kötü haberler vermek beni de üzüp yoruyor artık bir süre Dünya ve Türkiye gündeminden çekileceğim ve paylaştığınız haberlere bakamayacağım yorum bırakamayacağım haberlerinize bilginiz olsun.
Ülkenin gündemini takip etmek insanı yaşlandırır, önemli bir şey yoksa uzun zaman önce bıraktım ben de. Emeklerin için teşekkürler Techolay'ın spikeri.

Türkiye de protesto kültürü öldü. Sadece sesini çıkaran birkaç azınlık var o yüzden tutuklaması kolay.

Yeni tabiri ile "Kanzi" modeller türedi hocam. Bunlar devlet ayrı hükümet ayrı diye hiçbir protestoyu desteklemiyor. Devletimin yanındayım edebiyatı yapıyor sürekli. Bu forumda bile var bunlardan. Kim eylem yaparsa direkt ülke düşmanı yaftası yapıştırıyorlar. Saç tıraşları da yanlar sıfır numara üstler uzun.

Lan ciddi ciddi bir tane protesto bile yapılamıyor ülkede ya, ulan 6 tane suç kaydı olan bir hayvan evladının çocuğu öldürmesini, bu tür ölümlerin artmasını bile protesto edemiyor millet deli gibi tutuklanıyor.

Yaşasın halkımın polisi gerçekten.

BhajG3oIAAEf4oT.webp

Ülkenin gündemini takip etmek insanı yaşlandırır, önemli bir şey yoksa uzun zaman önce bıraktım ben de. Emeklerin için teşekkürler Techolay'ın spikeri.
Beni Techolay'ın bir spikeri olarak görmeniz çok mutlu etti teşekkür ederim. Çok sağ olun. Fakat gerçekten öyle benim psikolojimi alt üst etti, Ben Atatürk'ün bize miras bıraktığı bu ülkeyi bu halde görmek acayip üzüyor 15 kişi küçük yaşta ki kız çocuğuna tecavüz etmesi avukatın etek boyu sorması ve AKP'li çıkıp bu suçu savunması türlü türlü suçluları serbest bırakmaları ekonomi zaten kötüyken bunların yaşanması psikolojimi derinden sarstı beni üzdü ülkemiz mülteci çöplüğü olmuşken ekonomi mahvolmuşken suçlular serbest dolaşırken ve bunlar için sesini çıkaran kişiler olunca hapse tıkırırken Atatürk aklıma gelip ülkemizin bu halini düşününce ağlamamak ve üzülmemek elimde değil. Bu kötü olaylar beni üzdüğü için dünya ve Türkiye gündemini bir süre bırakmak en doğrusu yoksa içten içe üzülüp psikolojimi bozacağım size Allah sabırlar versin şimdiden.