Motora başlarken R125 mi R25 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi Super Sport olanlardan istiyorum.

Şimdi dostum ilk kez süreceksen kontrolü kolay bir şey al.

R125 ile başla dostum R25 agresif gelir çok fazla deneyim elde etmediysen.

İlk defa motor kullanacakdan R25 seni biraz aşabilir diye düşünüyorum. Hızlı alışırım dersen R25 de alabilirsin fakat benim önerim şu anki alışma dönemin için R125 veya daha alt segment bir motor olacaktır.

Yaklaşık olarak 20 yıldır motosiklet kullanıyorum yeni başlayanlar için R25 kesinlikle başlangıç motoru değil 125 CC tercih ediniz yaşanılarak öğrenilen tecrübe başka oluyor.

ilk önce 50 80 cc gibi küçük cc lik motorsiklet al fakat skuter ile başlaman daha iyi çünkü temelin atılması (denge sağlanması vs) için iyi olur. Ama illa super sport istiyorsan R125.

Grenajsız model daha iyi olur sizlere parça fiyatları yüksek bu motorların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…