Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi Super Sport olanlardan istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi dostum ilk kez süreceksen kontrolü kolay bir şey al.Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi Super Sport olanlardan istiyorum.
Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi super Sport olanlardan istiyorum.
R125 ile başla dostum R25 agresif gelir çok fazla deneyim elde etmediysen.
Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi Super Sport olanlardan istiyorum.
İlk defa motor kullanacakdan R25 seni biraz aşabilir diye düşünüyorum. Hızlı alışırım dersen R25 de alabilirsin fakat benim önerim şu anki alışma dönemin için R125 veya daha alt segment bir motor olacaktır.
ilk önce 50 80 cc gibi küçük cc lik motorsiklet al fakat skuter ile başlaman daha iyi çünkü temelin atılması (denge sağlanması vs) için iyi olur. Ama illa super sport istiyorsan R125.Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi Super Sport olanlardan istiyorum.
FahoRet
Uzman
Grenajsız model daha iyi olur sizlere parça fiyatları yüksek bu motorların.Arkadaşlar seneye motor almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım ama iyi araba kullanırım yanına bir de motor eklemek istiyorum. Sorum şu: İlk başlarken R125 veya R25 ile başlamak istiyorum. Ancak ilk başta öğrenirken düşürmemem mümkün mü? Yani düşüreceksem R25'i daha sonra alırım o yüzden soruyorum. Veya başka önerebileceğiniz motor var mıdır? Skuter falan önermeyin lütfen. Kasa tipi super Sport olanlardan istiyorum.
Fiyat sorun değil düşe kalka öğreneceğiz.Grenajsız model daha iyi olur sizlere parça fiyatları yüksek bu motorların.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-