Scooter olmaz mı? Yapıştır bir Nmax, piyasası ölmez, bebek gibi gider. Benim gönlüm scooterdan yana, tabii hoşlandığım bir vitesli motor çıkmazsa.
Yok hayır ben scooter istemiyorum maalesef.
Parça yok, bulsan fiyatı pahalı. Kronik sorun paketi resmen.

Çok zorlamaya gelmiyor, yağ soğutucu patlaması muhtemel, gösterge illaki arızalanacak.

En en önemlisi şasi paslanmaya çok müsait ve ön gidon kısmı çok zayıf. İlk kazada şasiyi eline alman muhtemel.

Bugün en dandik Scooter honda dio bile 210 bin kilometrede blok açtırmadan çalışmaya devam ediyor.
Doğrudur. Edindiğim bilgilere göre zaten en az sıkıntı çıkaranlar Japonlar ancak benim de bütçem ona el vermiyor maalesef. CF alternatifi marka var mı önerebileceğiniz?

Yok hayır ben scooter istemiyorum maalesef.

Doğrudur. Edindiğim bilgilere göre zaten en az sıkıntı çıkaranlar Japonlar ancak benim de bütçem ona el vermiyor maalesef. CF alternatifi marka var mı önerebileceğiniz?
Tvs rtr 200 4v tavsiye ederim, hem daha uygun ve taksit imkanları var. Bmw ile suziki için motor üretmiş bir marka.

Bana kalsa şekil olsun diye cf sr250 almak yerine 185 bin liraya sıfır pcx alırım kafam rahat olur ve Japona biniyorum derim. Hava ve su soğutması aynı anda çalışan ve şişmeyen çok güzel alet. Ben dio kullanıyorum ve mesela diferansiyel yağ tapa pulunu bile gidip alabiliyorum ama cf alıp parça bekleyip süremeyeceksin. Pul bile japon 😂

20250727_213021.webp

Scooter olmaz mı? Yapıştır bir Nmax, piyasası ölmez, bebek gibi gider. Benim gönlüm scooterdan yana, tabii hoşlandığım bir vitesli motor çıkmazsa.
Nmax a parası yetmez, 125cc nmax tech max olmuş 280k, ikinci eli de pahalı. Bende 2020 nmax 155 vardı dehşet yürüyordu ama şimdiki 125lik modeller 135 de kesiyor. Kilometresi yüksek ucuza alırsa yamaha premium servisinde tdr varyatör piston ve enjektör değişikliği ile 180cc yapılıyor sr250 parasına bloğu güçlendirilmiş ve sıfır bloklu nmax kullanıyorum der en azından.

180cc tdr ile sr250 yi delik deşik eder

Son düzenleme: