Kafam karışık abi ya. Bir yandan nasıl durur diye düşünüyorum bir yandan takabilir miyim diye düşünüyorum. Motosikletin yanlarına takılan çantalara merakım var ama bilmiyorum. Daha çok yüksek CC motorlara yakışıyor.Çanta ruhsata işletme olayı daha çok kurye motorları için. Bunlar port çanta olduğu için genelde sıkıntı olmuyor. Şahsen bana polis bir şey demedi. Daha önce yazılan bir cezada ise hakim sökülebilir olduğu için iptal etmiş. Nerede okuduğumu tam olarak hatırlamıyorum. Muayenede ise sökülüp gidilirse sıkıntı olmuyor. Bir arkadaş ise hafif kusurla geçmiş.
Linkteki sis farları da yakışıklı olabilir. Angel özelliği falan da var.
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Motosikletin yanlarına takılan çantalara merakım var ama bilmiyorum. Daha çok yüksek CC motorlara yakışıyor.
Sizinkine de yakisir ve kullanisli olur da cok pahali degiller mi be?
Pahalı da çok güzel be hocam. 2,5-3.000TL’ye satın almıştı babamın arkadaşı o bahsettiğim çantayı. Bir tülü bulamadım, bulabilsem alacağım ama nasıl durur kararsızım.Sizinkine de yakisir ve kullanisli olur da cok pahali degiller mi be?
Eskidendi o iş.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Motosiklet Çanta Aksesuarları Fiyat & Modelleri - DRD Motorbikes
Sırt çantalarından, bel çantalarına çeşitli motosiklet çanta aksesuarları DRD Motorbikes'da. Geniş ürün yelpazesi ile motosiklet deneyiminizi zenginleştirin.
Sunlar cok hosuma gidiyor da cidden cok pahalilar. Motorunuzun yari fiyati civari. Kucumsemek icin soylemiyorun yanlis anlamayin. Benim bisikletin iki kati fiyatlari var bu cantalarin.
TR fiyatı değmez gibi be hocam. O paraya iyi kötü bir motosiklet alınıyor. Benim bahsettiğim 2,5-3.000TL. Ama nasıl durur orası kafamı karıştırıyor yanları tombul benim motosikletin.Motosiklet Çanta Aksesuarları Fiyat & Modelleri - DRD Motorbikes
Sırt çantalarından, bel çantalarına çeşitli motosiklet çanta aksesuarları DRD Motorbikes'da. Geniş ürün yelpazesi ile motosiklet deneyiminizi zenginleştirin.www.drdmotorbikes.com
Sunlar cok hosuma gidiyor da cidden cok pahalilar. Motorunuzun yari fiyati civari. Kucumsemek icin soylemiyorun yanlis anlamayin. Benim bisikletin iki kati fiyatlari var bu cantalarin.
O tip çantalar genelde Enduro motorlar için. Scooter için pek de ideal değil.
Normalde düz durması lazım. Benim motorun yanları tombul. Ondan kötü durur diye korkuyorum. Normalde direkt alacağım ama.O tip çantalar genelde Enduro motorlar için. Scooter için pek de ideal değil.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
O tip çantalar genelde Enduro motorlar için. Scooter için pek de ideal değil.
Takani gordum. Agir falan gelebilir motor icin ama gorunusu hosuma gitmisti. Yine de bu cantalarin en cok yakistigi motor Honda Africa ile Transalp bence.
Dediğim babamın arkadaşında şu motosiklet var. Aşırı şekilde yakışıyor. Bazen diyorum sat bunu al onu. Ancak Arora’nın nasıl bir firma olduğunun farkındayım.Takani gordum. Agir falan gelebilir motor icin ama gorunusu hosuma gitmisti. Yine de bu cantalarin en cok yakistigi motor Honda Africa ile Transalp bence.
Benimkinin yanı ise böyle.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young