Detaylar
Kim cevapladı?Kış aylarında genellikle hırka tarzı şeyler giyiyorum hocam. Dediğiniz parça bu mu?Sepeti kaldırıp oraya bi' sırt desteği güzel gider, arkada seyahat edecek kişi için güzel bir rahatlık olur.
Sürücü için de kuryelerin kullandığı kollukları önerebilirim, kış aylarında cidden çok önemli bence.
Kafayı bozdun şu motorla.
Bi sticker yaptır, sonra git onu işlet. Rahatla. 
Ruhsatta 50 ancak kendisi fabrika çıkışlı 125CC hocam. Ekipmanı kesin alacağım çünkü uzun yol planım var.Gayet güzel bence, kaç CC? Onun yerine ekipman alabilirsiniz, dizlik vs.
Kafayı bozdun şu motorla.bir sticker yaptır, sonra git onu işlet. Rahatla.
![]()
He ya. Başıma bir de ruhsat işi çıktı. Ruhsat babamın üstüne. Ufacık yazıda ruhsata işletmem gerekiyor ne saçma iş.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Once ekipman. Sonra da on koruma demirinin on kismina sag ve sol olmak uzere iki tane offroad fari guzel gider. Cok offroad havasi var motorda.
Ceki demirinin tam on uc kismina da ufak bir pelus ayi iyi gider. Veya Michelin adam.
Ceki demirinin tam on uc kismina da ufak bir pelus ayi iyi gider. Veya Michelin adam.
SF26
Üstün
Sırtlıktan kastım bu evet.Kış aylarında genellikle hırka tarzı şeyler giyiyorum hocam. Dediğiniz parça bu mu?
Eki Görüntüle 88736
Sissy bar deniyor buna. Orijinal olmayan sissy bar taktırma motora. Kaynak yaparak takarlar muhtemelen eğer orijinal değilse. Sökülemez bir daha eğer öyle olursa.Kış aylarında genellikle hırka tarzı şeyler giyiyorum hocam. Dediğiniz parça bu mu?
Eki Görüntüle 88736
Sisybar diye geçer, çantan ruhsata işli mi? Ceza yiyebilirsin.Kış aylarında genellikle hırka tarzı şeyler giyiyorum hocam. Dediğiniz parça bu mu?
Eki Görüntüle 88736
Scooter'e pek fazla yapılacak bir şey yok, belki pasta cila uygulaması yapabilirsin.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-