Motosiklete ne yapılsa yakışır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 501
  • Etiketler Etiketler
    çanta
Kafam karışık abi ya. Bir yandan nasıl durur diye düşünüyorum bir yandan takabilir miyim diye düşünüyorum. Motosikletin yanlarına takılan çantalara merakım var ama bilmiyorum. Daha çok yüksek CC motorlara yakışıyor.

Motosikletin yanlarına takılan çantalara merakım var ama bilmiyorum. Daha çok yüksek CC motorlara yakışıyor.

Sizinkine de yakisir ve kullanisli olur da cok pahali degiller mi be?

İfadeler: 792
PUBG sticker yapıştır.

Sunlar cok hosuma gidiyor da cidden cok pahalilar. Motorunuzun yari fiyati civari. Kucumsemek icin soylemiyorun yanlis anlamayin. Benim bisikletin iki kati fiyatlari var bu cantalarin.

TR fiyatı değmez gibi be hocam. O paraya iyi kötü bir motosiklet alınıyor. Benim bahsettiğim 2,5-3.000TL. Ama nasıl durur orası kafamı karıştırıyor yanları tombul benim motosikletin.

O tip çantalar genelde Enduro motorlar için. Scooter için pek de ideal değil.
Normalde düz durması lazım. Benim motorun yanları tombul. Ondan kötü durur diye korkuyorum. Normalde direkt alacağım ama.

Takani gordum. Agir falan gelebilir motor icin ama gorunusu hosuma gitmisti. Yine de bu cantalarin en cok yakistigi motor Honda Africa ile Transalp bence.
Dediğim babamın arkadaşında şu motosiklet var. Aşırı şekilde yakışıyor. Bazen diyorum sat bunu al onu. Ancak Arora’nın nasıl bir firma olduğunun farkındayım.

Benimkinin yanı ise böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…