senuzulme 10

Üstün
Yer
İstanbul
Oyunun sürümü 1.4.7, yüklemek istediğim sancak sürümünün ve gerekli eklenti harmony'nin son sürümü 1.4.6. Bu modu bu sürümde nasıl kullanabilirim? Veya oyunun sürümünü nasıl düşürebilirim bilen var mı?

Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız, sürümü değiştirebilirsiniz evet. Mevcut sürüm üzerinden konuşacak olursak, modu kurabilirsiniz, eski sürüm olsa da nadiren sorun çıkarmayabiliyor modlar, ancak ileride kayıt dosyanızı bozabilir; tavsiye etmem.

Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız, sürümü değiştirebilirsiniz evet. Mevcut sürüm üzerinden konuşacak olursak, modu kurabilirsiniz, eski sürüm olsa da nadiren sorun çıkarmayabiliyor modlar, ancak ileride kayıt dosyanızı bozabilir; tavsiye etmem.
Modu kuruyorum fakat oyun açılmıyor.

Modu kuruyorum fakat oyun açılmıyor.

O halde sürüm uyumsuzluğu sebebi ile açılmıyor, yapacak bir şey yok. Steam üzerinden oynuyorsanız sürümü değiştirebilirsiniz.
Kütüphane üzerinden Bannerlord'a tıklayın, ayarlar kısmından özelliklere girin, sol taraftan Betalar'a gelin, karşınıza çıkan ilk kısımdan sürümleri değiştirebilirsiniz. @senuzulme

Son düzenleme:
O halde sürüm uyumsuzluğu sebebi ile açılmıyor, yapacak bir şey yok. Steam üzerinden oynuyorsanız sürümü değiştirebilirsiniz.
Kütüphane üzerinden Bannerlord'a tıklayın, ayarlar kısmından özelliklere girin, sol taraftan Betalar'a gelin, karşınıza çıkan ilk kısımdan sürümleri değiştirebilirsiniz. @senuzulme
Hocam sürümü 1.4.6'ya düşürdüm, mod ve eklenti sürümünü de aynısıyla değiştirdim fakat oyun gene de açılmadı. Oyunda sadece bu 2 mod mevcut, yani çakışmayı sağlayacak herhangi bir şey yok.

Hocam sürümü 1.4.6'ya düşürdüm, mod ve eklenti sürümünü de aynısıyla değiştirdim fakat oyun gene de açılmadı. Oyunda sadece bu 2 mod mevcut, yani çakışmayı sağlayacak herhangi bir şey yok.

Ekrana bir hata raporu çıkmıyor mu? Çıkıyorsa, onu iletin lütfen.
Onun dışında, 4 temel modun da yüklü olduğuna ve doğru şekilde sıraladığınıza emin misiniz?

Ekrana bir hata raporu çıkmıyor mu? Çıkıyorsa, onu iletin lütfen.
Onun dışında, 4 temel modun da yüklü olduğuna ve doğru şekilde sıraladığınıza emin misiniz?
1784210046052.webp

Hocam, yüklediğiniz sancak modu oyunun 1.3.11 sürümü için yapılmış. Ancak sizin oyununuz şu an 1.4.6 sürümünde. Bu yüzden oyun açılmıyor.
Modu sayfasından kontrol ettim, güncel sürüme uyumlu versiyonu yok. Eğer ki bu modu çalıştırmak istiyorsanız, oyunun sürümünü 1.3.X sürümlerinden birine çekmeniz gerek. Mevcut sürümde çalışmayacaktır.