Bütçe
bandırlord
Daha önce 2 kere crack oynamıştım. Hiç sarmamıştı. DC'den ekran açıyordum sadece, arkadaşım da yönlendiriyordu beni. Kendisi çok ısrar ediyor al diye. Şu an indirimde, 8 dolar. Yani uzun süre oynasam oyunu öğrenmeye çalışsam sarar mı? Kendisi 7/24 oynuyor hiç sıkılmadan.

Daha önce 2 kere crack oynamıştım. Hiç sarmamıştı. DC'den ekran açıyordum sadece, arkadaşım da yönlendiriyordu beni. Kendisi çok ısrar ediyor al diye. Şu an indirimde, 8 dolar. Yani uzun süre oynasam oyunu öğrenmeye çalışsam sarar mı? Kendisi 7/24 oynuyor hiç sıkılmadan.
Sarmiyorsa sarmaz, isterse 1 dolar olsun. Sana hitap eden bir tür degilse hic alma, paran cebine kalsin. Baska birinin basinda saatlerce sıkılmadan vakit harcayabilmesi o oyunun sana da eglenceli gelmesi gerektigi anlamina gelmiyor.

Bannerlord, Warband kadar sade ve basit bir oyun değil. Anlamak için biraz zamana ihtiyaç var, sonra çoğu şeyi çözüyorsun.

Objektif değerlendirmek gerekirse, hikaye, diyalog ve görevler konusunda eksik bir oyun. Bu konuda Warband'dan bile çok geri kalmışlar. Haliyke karakterler, yoldaşlar ya da krallıklarla samimi bir bağ kurulmuyor.

Oynanış konusuna değinecek olursak; oyun oynanış konusunda bence fena değil. Büyük ordular kurup meydan muharebeleri yönetmek, kale kuşatma ve savunmaları yönetmek ilk oyuna göre hem daha kapsamlı hem de eğlenceli. Oyuncuya daha çok hakimiyet alanı tanınmış bu konuda. Özellikle birkaç mod ile daha da keyifli hale gelebiliyor savaşlar.

Ben açıkçası çok uzun süre Warband oynadığım için saygıdan dolayı Bannerlord'u indirimsiz fiyatıyla satın almıştım ancak ilk oyun kadar bağlanamadım. Benim için yalnızca bir eğlence ürünü oldu. Ha 8 dolara değer mi? Bence değer. En azından türünde çok alternatifi olmayan bir oyun olmasından ötürü bir şans daha verilebilir.