wallywestr

Uzman
Merhaba arkadaşlar, Bannerlord'u oynayıp bırakmıştım. Bu DLC ilgimi çekti. Sizce alınır mı? Alınırsa bununla birlikte geri dönmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, Bannerlord'u oynayıp bırakmıştım. Bu DLC ilgimi çekti. Sizce alınır mı? Alınırsa bununla birlikte geri dönmek istiyorum.

Ekonomik durumuna göre de değişir, o DLC'nin ücreti senin için önemliyse devasa bir fark yok,
Ama aşırı rahatsız etmiyorsa alabilirsin, 1000 saatim var, ben aldım şahsen, bence güzel.
Uzun olmamakla beraber bir hikayesi var, yeni bir krallık geliyor, ve benim yeni krallığımı kurmak için kullandığım bir ada var oyunda. Orada 1 şehir ve 1 kale var.
Eğer Bannerlord'u sık sık oynayan biriysen ve ücreti rahatsız etmiyorsa al geç, psikolojik olarak da eksik oynuyor hissi olabiliyor yoksa :)
Güncellemeler ile DLC'ye de ek özellikler gelebilir ayrıca belli olmaz.

Ekonomik durumuna göre de değişir, o DLC'nin ücreti senin için önemliyse devasa bir fark yok,
Ama aşırı rahatsız etmiyorsa alabilirsin, 1000 saatim var, ben aldım şahsen, bence güzel.
Uzun olmamakla beraber bir hikayesi var, yeni bir krallık geliyor, ve benim yeni krallığımı kurmak için kullandığım bir ada var oyunda. Orada 1 şehir ve 1 kale var.
Eğer Bannerlord'u sık sık oynayan biriysen ve ücreti rahatsız etmiyorsa al geç, psikolojik olarak da eksik oynuyor hissi olabiliyor yoksa :)
Güncellemeler ile DLC'ye de ek özellikler gelebilir ayrıca belli olmaz.
Bütçem var. Sadece oyuna yeterince yenilik ekliyor mu ve bu yenilikler eğlenceli mi onu merak ediyorum

Bütçem var. Sadece oyuna yeterince yenilik ekliyor mu ve bu yenilikler eğlenceli mi onu merak ediyorum.

Açık konuşayım, DLC de daha fazla yenilik beklerdim, birkaç ek özellik daha beklerdim.
Ama gemi savaşları dışında şu da var artık, mesela limanı olan bir şehri filonuzu yanına getirip kuşatmazsanız o şehre başka lordlar gemi ile girebiliyor. Veya tam tersi sizin limanı olan bir şehrinizi kuşatacak olurlarsa ve filo getirmezlerse siz şehre girebilirsiniz gibi gibi ek detaylar da var tabii.
Nordlar için bazı farklı müzikler vs var.
Ayrıca ışık süzmeleri vs çok iyileşmiş, bu DLC'den ötürümü yoksa yama mı bilmiyorum.
Sizin durumunuza göre kendi yorumumu yapayım: Bannerlord'u benim gibi çok seven ara sıra save açıp oynayan bir insansanız bence bir şans vermelisiniz.
Bannerlord'u 1 ay oynayıp bırakacaksanız veya yılda bir oynuyorsanız almasanız da olur.

Açık konuşayım, DLC de daha fazla yenilik beklerdim, birkaç ek özellik daha beklerdim.
Ama gemi savaşları dışında şu da var artık, mesela limanı olan bir şehri filonuzu yanına getirip kuşatmazsanız o şehre başka lordlar gemi ile girebiliyor. Veya tam tersi sizin limanı olan bir şehrinizi kuşatacak olurlarsa ve filo getirmezlerse siz şehre girebilirsiniz gibi gibi ek detaylar da var tabii.
Nordlar için bazı farklı müzikler vs var.
Ayrıca ışık süzmeleri vs çok iyileşmiş, bu DLC'den ötürümü yoksa yama mı bilmiyorum.
Sizin durumunuza göre kendi yorumumu yapayım: Bannerlord'u benim gibi çok seven ara sıra save açıp oynayan bir insansanız bence bir şans vermelisiniz.
Bannerlord'u 1 ay oynayıp bırakacaksanız veya yılda bir oynuyorsanız almasanız da olur.
Peki sizce gemi savaşları mekanikleri eğlenceli mi?

Peki sizce gemi savaşları mekanikleri eğlenceli mi?

Farklı farklı gemi tipleri var, bazı gemiler çok hızlı bazılarının manevraları çok iyi bazıları ise ağır, batması zor, ve karşı taraftaki gemiyi batırabilen gemiler, yanınızdaki gemiyi direk bordalayıp asker çıkartabilirrsiniz, okçularınız daha fazla ise ondan uzak durup okçularla veya fırlatma aletleriyle yıpratabilirsiniz, benim oynayış tarzım farklı.
Ağır gemi ve mahmuz. Başka bir gemiyi ortadan vurarak batırabilirsiniz bu şekilde, ben bu şekilde oynayarak bayağı eğlendim açıkçası, normalde açık alanda yenemeyeceğim bir orduyu denizde yakalayıp vurkaç yaparak gemilerini batırarak yendim.
Ama aynı DLC'yi oynayan abim gemi savaşları yavaş ve uzun sürdüğü için sıkıcı buldu, yani o meydan savaşının adrenalini olmadığı için beğenmedi.
Kişiden kişiye biraz değişebilir yani o yüzden kesin bir şey demeye çekindim.
Eğer normalde Bannerlord'da pata küte herkes hücum deyip saldırmayı seven biriyseniz sıkabilir,
Ben şahsen imparatorluk ordusu alıp tamamen stratejik savaşan birisiyim, benim için deniz savaşları keyifli oluyor o yüzden.
Şimdi sadece, evet eğlenceli desem çok yanıltıcı bir cevap olur.

Aldım ama 2 saat geçmeden kapattım. Açıkçası oyuna desteğim olsun diye aldım eskiden Warband'i sürekli crack oynardım şuan olabildiğince destek olmak için almıştım ama nafile. DLC herhangi bir moddan bir farkı yok ve ben çıkışında oynamıştım aşırı bug vardı 2 saatlik save dosyam crash ile patlayınca açıkçası tekrar giresin gelmedi o yüzden DLC'yi cok yorumlayamam. Ama aynı oyunun deniz ve liman şehirlerinin eklenmesi deniz savaşları aşırı sıkıcı be yolculuk gereksiz uzun kuşatma mekaniğine güzel empoze edememişler denizleri hiç beğenmedim o kısmını. Modcular çok daha iyisini yapabiliyorken daha iyisini beklerdim destek olmak amacınız varsa alın yoksa almayın gidin indirimde KCD 2 falan alın şu ilgisizlikle yardımı haketmiyorlar ama işte. Chronicles'i bekliyorum şuan Taleworlds çok sıktı.

Ben de çıktığı gün aldım hiçbir sorun yaşamadım.
Ben DLC'den memnunum ama oyunla ilgili hiç geliştirilmeyen şeyler var.
Kuşatma savaşının ortasında ordumun yarısını oluşturan paralı klanların savaşı bırakıp gitmesi gibi.
Bu tarz şeylerin daha detaylı düşünülmesi gerekirdi.
Ayrıca evet gemi seyahati abartı şekilde uzun.