wallywestr
Uzman
Merhaba arkadaşlar, Bannerlord'u oynayıp bırakmıştım. Bu DLC ilgimi çekti. Sizce alınır mı? Alınırsa bununla birlikte geri dönmek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Bannerlord'u oynayıp bırakmıştım. Bu DLC ilgimi çekti. Sizce alınır mı? Alınırsa bununla birlikte geri dönmek istiyorum.
Bütçem var. Sadece oyuna yeterince yenilik ekliyor mu ve bu yenilikler eğlenceli mi onu merak ediyorumEkonomik durumuna göre de değişir, o DLC'nin ücreti senin için önemliyse devasa bir fark yok,
Ama aşırı rahatsız etmiyorsa alabilirsin, 1000 saatim var, ben aldım şahsen, bence güzel.
Uzun olmamakla beraber bir hikayesi var, yeni bir krallık geliyor, ve benim yeni krallığımı kurmak için kullandığım bir ada var oyunda. Orada 1 şehir ve 1 kale var.
Eğer Bannerlord'u sık sık oynayan biriysen ve ücreti rahatsız etmiyorsa al geç, psikolojik olarak da eksik oynuyor hissi olabiliyor yoksa
Güncellemeler ile DLC'ye de ek özellikler gelebilir ayrıca belli olmaz.
Bütçem var. Sadece oyuna yeterince yenilik ekliyor mu ve bu yenilikler eğlenceli mi onu merak ediyorum.
Peki sizce gemi savaşları mekanikleri eğlenceli mi?Açık konuşayım, DLC de daha fazla yenilik beklerdim, birkaç ek özellik daha beklerdim.
Ama gemi savaşları dışında şu da var artık, mesela limanı olan bir şehri filonuzu yanına getirip kuşatmazsanız o şehre başka lordlar gemi ile girebiliyor. Veya tam tersi sizin limanı olan bir şehrinizi kuşatacak olurlarsa ve filo getirmezlerse siz şehre girebilirsiniz gibi gibi ek detaylar da var tabii.
Nordlar için bazı farklı müzikler vs var.
Ayrıca ışık süzmeleri vs çok iyileşmiş, bu DLC'den ötürümü yoksa yama mı bilmiyorum.
Sizin durumunuza göre kendi yorumumu yapayım: Bannerlord'u benim gibi çok seven ara sıra save açıp oynayan bir insansanız bence bir şans vermelisiniz.
Bannerlord'u 1 ay oynayıp bırakacaksanız veya yılda bir oynuyorsanız almasanız da olur.
Peki sizce gemi savaşları mekanikleri eğlenceli mi?