Makaleler
1
Evet, uzun zamandır beklediğim DLC yarın öğle saat 11'de çıkış yapıyor. Fiyatlandırma olarak şöyle bir fiyat düşünüyorlar gibi.

1764085438736.webp

Çıkışa özel indirim bekliyorum ama herhangi bir indirim yapmasalar bile alacağım. Sizin konuya ilişkin düşünceleriniz nelerdir?

Benim de epeydir heveslendiğim bir DLC fakat 25 dolar hayatta vermem. Anca en fazla 10-15 arası olduğu vakit alınabilir olur nezdimde.

Son düzenleme:
Epic'teki düz fiyatı 349 TL, indirimli 314 TL.
Ek bilgi olsun.

Epic'te mod desteğiyle ilgili sorun olabiliyordu diye aklımda kalmış. Atölye meselesi sanırım. Bannerlord'u epeydir oynamıyordum hevesimi DLC'nin çıkmasına saklamıştım. O sırada CS2 Drop'tan güzel para birikti. Cepten vermeyeceğim yani. Epic'te bahsettiğim sıkıntı yaşanmıyorsa, yanlışsam oradan devam edebilir insanlar.

Epic'te mod desteğiyle ilgili sorun olabiliyordu diye aklımda kalmış. Atölye meselesi sanırım. Bannerlord'u epeydir oynamıyordum hevesimi DLC'nin çıkmasına saklamıştım. O sırada CS2 Drop'tan güzel para birikti. Cepten vermeyeceğim yani. Epic'te bahsettiğim sıkıntı yaşanmıyorsa, yanlışsam oradan devam edebilir insanlar.
Ben mod olayını bilmiyorum. Ek bilgi olsun diye yazmak istedim. 7 dolar civarına denk geliyor.
Bir de ben Bannerlord'u zamanında 60 TL'ye almıştım Epic'ten. O yüzden DLC'yi Epic'ten almam lazım :D