Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Garanti olarak ikna olması için ortadaki el sıkışma işaretine basabilirsiniz, buraya bastığınızda el sıkışma işaretinin solundaki bar yeşil olduysa ve tamamen dolduysa lord teklifinizi kabul eder. Bunun dışında fiyatların yüksek gelmesinin sebebi o lord ve lordun klanı ile ilişkinizin düşük olması. İlgili lordun sahip olduğu yerleşkelere ait görevleri yapabilirsiniz veya direkt lordun kendisinden görev alabilirsiniz. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam klan seviyenizin ve namınızın da bu fiyatlarda etkisi vardı.
Emre Human
Üstün
Güçlü lordlar çektiğiniz için böyle hocam. Gücü düşük lord deneyin bakın nasıl geliyorlar o paraya. Adam akıllı lord çekmek için en az 1M altınınız olması iyi olur.Bannerlord oynuyorum ve lord çekmeye çalışıyorum. İkna yerlerini tamamlıyorum ama takas kısmında aşırı para istiyorlar.
Eki Görüntüle 143634
Adama 257K veriyorum yine ikna olmuyor bunun başka yolu veya taktiği falan var mı? Her lorda böyle.
Tamamdır hocam biraz dandik lord çekmeye çalışak. Bu arada Bannerlord'da Warband'daki gibi otomatik lordlar kendileri geliyor mu?Güçlü lordlar çektiğiniz için böyle hocam. Gücü düşük lord deneyin bakın nasıl geliyorlar o paraya. Adam akıllı lord çekmek için en az 1M altınınız olması iyi olur.
Emre Human
Üstün
Hayır, parasıyla geliyorlar ancaTamamdır hocam biraz dandik lord çekmeye çalışak. Bu arada Bannerlord'da Warband'daki gibi otomatik lordlar kendileri geliyor mu?
Ahahaha, oyunlarda eskiden yeniye doğru paranın önem kazandığını hatırlatıyor.