Mount & Blade II: Bannerlord'un kötü yapay zekası

MeReKGs67

Becerikli
Bu oyun çıktığından beri kötüydü hep öyle kaldı. Sadece muadili başka bir oyun olmadığından ve Türk yapımı olduğundan oynandı ve sevildi biraz. Atlı okçulara nasıl emir verirsem vereyim düşmanla hep ok mesafesinde duracağına daha çok içine giriyor ve otomatik kılıcını çekip özürlü gibi ölüyor normalde oku bitene kadar düşmana temas etmemesi gerekirken. Turnuva sistemi kötü herkesin zırhı eşit olması gerekirken köylü zırhımla plaka zırhlı lorda karşı savaşıyorum, sancak beyi modunda çok zor kazanmak turnuvada. Çıktığı zaman bayağı oynamıştım ama şu an tekrar oynadığımda çok şey eksik geliyor o zaman hissedilmiyordu pek. Tekrar sefer başlatayım dedim 2 saat olmadı bıktırdı oyun kendini.

Bu oyun çıktığından beri kötüydü hep öyle kaldı. Sadece muadili başka bir oyun olmadığından ve Türk yapımı olduğundan oynandı ve sevildi biraz. Atlı okçulara nasıl emir verirsem vereyim düşmanla hep ok mesafesinde duracağına daha çok içine giriyor ve otomatik kılıcını çekip özürlü gibi ölüyor normalde oku bitene kadar düşmana temas etmemesi gerekirken. Turnuva sistemi kötü herkesin zırhı eşit olması gerekirken köylü zırhımla plaka zırhlı lorda karşı savaşıyorum, sancak beyi modunda çok zor kazanmak turnuvada. Çıktığı zaman bayağı oynamıştım ama şu an tekrar oynadığımda çok şey eksik geliyor o zaman hissedilmiyordu pek. Tekrar sefer başlatayım dedim 2 saat olmadı bıktırdı oyun kendini.
Söylediğiniz tüm sorunlar modlar ile çözülüyor. Bu oyun modlar ile ayakta yoksa çoktan tozlu raflarda yerini almıştı. Mod araştırıp mod kurun öyle deneyin.

Evet yıllardır söylüyorum. Bu oyunun betası çıkmadan önce dahi forumlarda, gruplarda ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı adamlara oyuncuların neyi istediğini, beklentilerinin ne olduğunu anlattı ama taleworlds hiçbirini umursamadı. 200 tane köye tek tek dizayn yapmaya gerek olmadığını, şehirlerin içlerini özenle tasarlamaya gerek olmadığını düzgün yapay zekaya sahip bir düşmanın olduğu ve orta-geç oyunu dolu bir oyunun tercih edilebilir olduğunu anlatmaya çalıştık ama yapmadılar onun yerine 1-2 görev haricinde kimsenin girmediği, girildiği zaman da gezmediği 200 tane köy tasarladılar.

Zaten devlet teşviklerini aldıklarından beri oyun yapmakla pek alakaları kalmadı Allahtan tek dileğim yabancı bir firma da bu genreye girer de batırırlar bunları.

Evet oyun Warband mirasından yürüdü eksikleri için modlar gerek. Ben warband tabanından gelmediğim için hikaye vs istemiştim ve içine çekmemesiyle daha kötü oldu

Söylediğiniz tüm sorunlar modlar ile çözülüyor. Bu oyun modlar ile ayakta yoksa çoktan tozlu raflarda yerini almıştı. Mod araştırıp mod kurun öyle deneyin.
Oyunu zaten 40'a yakın modla oynuyorum 4 ana mod hariç! Bahsettiğim sorunu çözen bir mod varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca atlı okçunun en temel mantığı olan bir şey için neden ekstra mod kurmak zorunda kalayım? Atlı okçunun olayı bu zaten, bunun oyunun kendisinde olması lazım.

Zaten devlet teşviklerini aldıklarından beri oyun yapmakla pek alakaları kalmadı Allahtan tek dileğim yabancı bir firma da bu genreye girer de batırırlar bunları.
Devlet teşviği de mi aldı TW 😮

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt