Merhaba,
Bir arkadaşımın bilgisayarında Mount & Blade: Warband çalışmıyor. Steam üzerinden oyunu çalıştırmayı denediğimde, görev yöneticisi üzerinde .exe uzantılı dosyanın açıldığını görüyorum. Steam arkadaş listesi üzerinde de "Oyunda" görünüyor ancak kısa bir sürenin ardından .exe uzantılı dosya kapanıyor ve tekrardan "Çevrimiçi" görünmeye başlıyor.
Denediğim ancak işe yaramayan çözüm yöntemler:
Ayrıyeten Steam'i ve oyunu silerek tekrardan yükledim, SYS dosyalarını onardım ancak yine de problemi çözemedim.
Process Monitör Rapor Linki: Logfile.PML
Bir arkadaşımın bilgisayarında Mount & Blade: Warband çalışmıyor. Steam üzerinden oyunu çalıştırmayı denediğimde, görev yöneticisi üzerinde .exe uzantılı dosyanın açıldığını görüyorum. Steam arkadaş listesi üzerinde de "Oyunda" görünüyor ancak kısa bir sürenin ardından .exe uzantılı dosya kapanıyor ve tekrardan "Çevrimiçi" görünmeye başlıyor.
Denediğim ancak işe yaramayan çözüm yöntemler:
- Mount & Blade ana klasöründeki DirectX klasörüne gidip kurulumu tekrar başlatmak.
- OneDrive'ı bilgisayara yükleyerek ve açarak oyuna girmeyi denemek.
- Steam üzerinden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak.
- Aşağıda belirtilen DLL dosyalarını ilgili konumlarından silerek DirectX'i tekrardan yüklemek.
C:\Windows\System32\XiNPUT1_3.dllC:\Windows\SysWOW64\XiNPUT1_3.dllC:\Windows\System32\d3dx9_42.dllC:\Windows\SysWOW64\d3dx9_42.dllAyrıyeten Steam'i ve oyunu silerek tekrardan yükledim, SYS dosyalarını onardım ancak yine de problemi çözemedim.
Process Monitör Rapor Linki: Logfile.PML