herousta26 4

Uzman
Merhaba herkese, biraz tarihe ve savaş oyunlarına merakım var. Steam'de 14 dolar bakiyem var. Bu bakiye ile Mount & Blade'e başlamak istiyorum. İndirim tarihlerini bekleyip Mount & Blade: Bannerlord almak sizce mantıklı mı? Yoksa Mount & Blade: Warband hala oynanır mı? Warband mı almalıyım? 14 dolara önerebileciğiniz savaş veya harita oyunu var mıdır?

Warband hala oynanır fakat asla indirimsiz alma zaten sık sık indirime giriyor 1-2 dolara eğer indirimi bekleyeceksen Bannerlord alabilirsin.

Merhaba herkese, biraz tarihe ve savaş oyunlarına merakım var. Steam'de 14 dolar bakiyem var. Bu bakiye ile Mount & Blade'e başlamak istiyorum. İndirim tarihlerini bekleyip Mount & Blade: Bannerlord almak sizce mantıklı mı? Yoksa Mount & Blade: Warband hala oynanır mı? Warband mı almalıyım? 14 dolara önerebileciğiniz savaş veya harita oyunu var mıdır?
İkisi de birbirinden güzel. Ben bannerlord alırdım ama. İlk başta uçak kokpiti gibi geliyor menüleri vb. 20. Saatten sonra alışıyorsunuz ve çıkamıyorsunuz.

İndirimde alın derim. Ben Warband'den sonra pek sevemedim ama kardeşim her ikisini de oynuyor. Bannerlord'da Full takılıyor. oyunlara grafik gözünden bakmamak gerek.