Detaylar
Kim cevapladı?Beni takip et dememe rağmen kuşatma başladığında ayrılıyorlar, kafalarına göre gidiyorlar. Derebeylerimle hiçbir yeri kuşatamıyorum. Bu neden olur?
Yanlış bilmiyorsam herkes kendi birliğini yönetiyor bir savaşta. Yani siz onu kendi birliğinize diyorsunuz.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hepsini kılıçtan geçir.Beni takip et dememe rağmen kuşatma başladığında ayrılıyorlar, kafalarına göre gidiyorlar. Derebeylerimle hiçbir yeri kuşatamıyorum. Bu neden olur?
Ragnar
Başarılı
Öldürme mekaniği olsa hepsini öldüreceğim de işte Native'da yok. Sabrımı sınıyorlar, en son hepsini krallığımdan kovup bütün Kalradya'yı tek başıma ele geçireceğim onu istiyorlar. Oysa ki birkaçına lütfedip köy bile verdim. (Tüm şehirler ve kaleler benim.
Buna dikkat etmemiştim, bundan sonra dikkat edeceğim. Teşekkür ederim. Örneğin kaleye kadar geliyorlar, kuşatmaya da katılıyorlar. Sağdan soldan düşman gelince kuşatmayı bırakıp gerizekalı gibi onlara saldırıyorlar, sinir oluyorum. Kuşatmadan ayrılmamalarını asla sağlayamadım. Keşke oyundaki mekanikler biraz daha detaylı olsaydı.Lordlar ile ilişkin düşükse ve mareşal sensen, ya hiç takip etmezler ya da başlangıçta ederler ancak sonradan kafalarına göre hareket etmeye başlarlar.
Son düzenleme:
13 yıl Warband oynadım birçok hatası beni çıldırttı gene sevdiiim oyundu. Bannerlord'dan sonra fikrim değişti. Bannerlord oyna keyfine bak hocam.Öldürme mekaniği olsa hepsini öldüreceğim de işte Native'da yok. Sabrımı sınıyorlar, en son hepsini krallığımdan kovup bütün Kalradya'yı tek başıma ele geçireceğim onu istiyorlar. Oysa ki birkaçına lütfedip köy bile verdim. (Tüm şehirler ve kaleler benim.)
Buna dikkat etmemiştim, bundan sonra dikkat edeceğim. Teşekkür ederim. Örneğin kaleye kadar geliyorlar, kuşatmaya da katılıyorlar. Sağdan soldan düşman gelince kuşatmayı bırakıp gerizekalı gibi onlara saldırıyorlar, sinir oluyorum. Kuşatmadan ayrılmamalarını asla sağlayamadım. Keşke oyundaki mekanikler biraz daha detaylı olsaydı.
Zaten yeterince detaylı ve gerçekçi. Teoride lordla aranız bozuk ve sizi sevmiyor, pratikte ise söylediklerinize kulak asmıyor ve canını sizin için tehlikeye atmıyor, dolayısıyla sizin için savaşmayı reddediyor. Daha efektif nasıl anlatabilirdim bilmiyorum ama yeterli sanırım.Buna dikkat etmemiştim, bundan sonra dikkat edeceğim. Teşekkür ederim. Örneğin kaleye kadar geliyorlar, kuşatmaya da katılıyorlar. Sağdan soldan düşman gelince kuşatmayı bırakıp gerizekalı gibi onlara saldırıyorlar, sinir oluyorum. Kuşatmadan ayrılmamalarını asla sağlayamadım. Keşke oyundaki mekanikler biraz daha detaylı olsaydı.
Ragnar
Başarılı
Bannerlord oynayabilirim de hem oyunu baştan öğrenmem gerekecek, hem de önce Warband'ı baştan sona bitirmek istiyorum. Çocukluğumda hiç tamamlamadım, bu da benim ayıbım. Native'ı bitirince daha bitirilecek birçok DLC'de var. Bakalım, karar vereceğim. Bu arada oyunu çok seviyorum, 364 saatim var ama böyle saçmalıklar insanı çıldırtıyor dediğiniz gibi.13 yıl Warband oynadım birçok hatası beni çıldırttı gene sevdiiim oyundu. Bannerlord'dan sonra fikrim değişti. Bannerlord oyna keyfine bak hocam.
Yeterince detaylı olduğuna katılmıyorum. Benimle arası bozuk olanları düzenli olarak krallığımdan atıyorum. Bundan sonra savaşa giderken bir de ilişkim yüksek derebeylerimi götürmeyi deneyeceğim. Umarım aynı sorunla karşılaşmam, teşekkürler.Zaten yeterince detaylı ve gerçekçi. Teoride lordla aranız bozuk ve sizi sevmiyor, pratikte ise söylediklerinize kulak asmıyor ve canını sizin için tehlikeye atmıyor, dolayısıyla sizin için savaşmayı reddediyor. Daha efektif nasıl anlatabilirdim bilmiyorum ama yeterli sanırım.
Son düzenleme: