Keremefe_1

Becerikli
Mouse padim çok kaliteli değil. Ortalama kalitede bir mouse pad. Yaklaşık 2 ay sonra mouse ve klavyeyi tutarken bileğimin değdiği yerler kalkmaya başladı. Çözümü var mıdır?

Benzer sorunu bağlantıdaki üründe yaşamıştım. Ters çevirip klavyeyi üstüne koymama rağmen düzelmedi. Büyük ihtimalle su ile yıkadığımdan da kalkmış olabilir. Galiba ham maddesi bu tarz şeylere uygun bir ürün değil.

Bir çözümü var mı bilmiyorum ama en ideali daha kalitelisini almak.

KlasseGear, Xrades veya Porge markalarından birinin mouse padi alınabilir.

Son düzenleme:
Vallaha benim fare altlıklarım uzun süre sonra kullandığımda (2-3 yıl) sonra kalkıyor kenarları. Daha kaliteli bir ürün almanızın dışında bildiğim bir çözümü yok.

Vallaha benim fare altlıklarım uzun süre sonra kullandığımda (2-3 yıl) sonra kalkıyor kenarları. Daha kaliteli bir ürün almanızın dışında bildiğim bir çözümü yok.

Ütüye basmak gibi şeyler diyorlar bazı kişilerde tutmuş bu taktik. Hatta fön makinesinin sıcak ayarıyla ile de oluyor deniyor.

Kullanacağınız alan şiştiyse o yöntemleri uyguladıktan sonra ekisi gibi kaymayabilir. Tabii önce deneyin ve deneyimlerinizi de aktarın. Baktınız olmuyor yeni bir mouse pad alın.

Ben yukarıdaki mouse pad geniş olduğundan şişmeyen yerini bir miktar kullandım. Sonrasında zaten hem fare hem mouse padi değiştirdim. İlk önce KlasseGear PRO 90x40 siyah olanını aldım. Halen masamda klavyenin bir kısmı ve kare mouse padden kalan alanda duruyor. Sonrasında fer için KlasseGear Longteng modeline geçtim.

Kullanacağınız alan şiştiyse o yöntemleri uyguladıktan sonra ekisi gibi kaymayabilir. Tabii önce deneyin ve deneyimlerinizi de aktarın. Baktınız olmuyor yeni bir mouse pad alın.

Ben yukarıdaki mouse pad geniş olduğundan şişmeyen yerini bir miktar kullandım. Sonrasında zaten hem fare hem mouse padi değiştirdim. İlk önce klassegear Pro 90x40 siyah olanını aldım. Halen masamda klavyenin bir kısmı ve kare mouse padden kalan alanda duruyor. Sonrasında fer için klassegear longteng modeline geçtim.

En kötü eski bir mouse pad im var. Ben üşengeç bir insanım :D. Ondan dolayı o mouse pad kirlenince yıkamaya üşenip bunu almıştım. Tekrar ona geçerim çözüm üretemezsem.

Ben yukarıdaki mouse pad geniş olduğundan şişmeyen yerini bir miktar kullandım. Sonrasında zaten hem fare hem mouse padi değiştirdim. İlk önce klassegear Pro 90x40 siyah olanını aldım. Halen masamda klavyenin bir kısmı ve kare mouse padden kalan alanda duruyor. Sonrasında fer için klassegear longteng modeline geçtim.

Hocam bir de 1100 TL gibi bir bütçeye kablosuz bir oyuncu mousu öneriniz var mı?

Son düzenleme: